Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Millie Bobby Brown έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε σταθερή celebrity αγάπη. Όχι μόνε εξαιτίας της συμμετοχής της στην αγαπημένη μας σειρά, Stranger Things, αλλά και λόγω της επιτυχημένης της σχέσης με τη μόδα. Η 15χρονη σταρ πλέον, ανακοίνωσε τη Δευτέρα στο Instagram πως θα συνεργαστεί με την Converse  για μια νέα συλλογή sneakers. Μετά από αυτή την ανακοίνωση μιλάμε επίσημα για τον πιο νέο άνθρωπο που έχει συνεργαστεί με το brand.

Η συλλογή  “Millie by You” της  Converse περιλαμβάνει τρία ζευγάρια κλασικά Chuck Taylor All Star sneakers τα οποία έχουν τροποποιηθεί με σχέδια και patterns εμπνευσμένα από τον ωκεανό. Ο λόγος;

Για να δείξει η Millie Bobby Brown την εμμονή της με τις φάλαινες. “Το να διαλέξω τα χρώματα και τα υλικά και το print των παπουτσιών ήταν κάτι πολύ συγκεκριμένο και ιδιαίτερο για εμένα”, έγραψε η νεαρή ηθοποιός σε post της στο Instagram. Κάνοντας γνωστή τη συνεργασία της με την Converse. Επιπλέον, η σειρά “Millie by You”  θα είναι διαθέσιμη σε Hi και Ox στυλ παπουτσιών. Θα κυκλοφορήσει σε 10 συνδυασμούς χρωμάτων και prints, ώστε να μπορούν οι φανς να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο Converse.com από 11 Ιουλίου. Ωστόσο μπορείς να απολαύσεις ένα μικρό small peek για να ξέρεις τι να περιμένεις.

>> Ακολούθησε μας στο Instagram <<


featured image: popsugar.com