Μπορούμε να σταματήσουμε να βαφτίζουμε τον έρωτα μπελά;

Τα σημάδια ότι έχεις βρει τον «έναν» σύμφωνα με οχτώ μαμάδες

Μπορεί να έχεις ερωτευτεί μία και καλή, μπορεί να έχεις ερωτευτεί αρκετές φορές ή μπορεί και καμία ακόμα. Αλλά σίγουρα αναρωτιέσαι πώς θα ξέρεις ότι έχεις γνωρίσει τον έναν και μοναδικό που θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του με σκοπό να σε κάνει χαρούμενη. Τρόποι για να ερωτευτείς υπάρχουν πολλοί. Μπορεί να είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, μπορεί να προκύψει ξαφνικά ανάμεσα σε δύο φίλους, ή μπορεί να είναι και από τις δύσκολες περιπτώσεις που ναι μεν, αλλά. 

Αυτό που έχουμε προσέξει και μπορούμε σχεδόν να αποδείξουμε με επιστημονικό τρόπο είναι πως οι μαμάδες πάντα έχουν δίκιο! Μάλλον το ένστικτο είναι αυτό που τις κάνει να ξέρουν πριν καλά καλά καταλάβεις εσύ τι σου γίνεται αν ο άλλος είναι κάποιος που μπορείς να εμπιστευτείς και θα σου κάνει καλό. Έχουμε συμβουλές από οχτώ μαμάδες οι οποίες με πολύ αγάπη εξηγούν τα συναισθήματα που νιώθεις όταν βρίσκεις τον έρωτα της ζωής σου.

> Θα υπάρχει κάτι το «μοναδικό»

Θα νιώθεις ότι όλο αυτό είναι σωστό και είναι μοναδικό. Κάτι δυνατό που θα σου προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία. Όταν μπορείς να πεις με βεβαιότητα πως μπορείς να δεις τον εαυτό σου στο μέλλον μαζί του, τότε είσαι εκεί.

> Θα απολαμβάνεις ακόμα και τα πιο βαρετά πράγματα μαζί του

Ξαφνικά το να πας στο ταχυδρομείο ή στο σούπερ μάρκετ αποκτά ένα ενδιαφέρον. Δεν θα βαριέσαι πια να κάνεις πράγματα που μόνη σου δεν ήθελες ούτε να ακούς. Μαζί θα απολαμβάνετε την κάθε στιγμή και βρίσκετε τον τρόπο να κάνετε τα πάντα πιο ενδιαφέροντα. 

> Θα είναι εύκολο και θα είσαι ο εαυτός σου

Όλα θα κυλούν ομαλά. Δεν θα υπάρχουν απορίες για το τι και πώς. Θα νιώθεις απολύτως άνετα να είσαι ο εαυτός σου σε όλα.

> Θα νιώθεις ασφάλεια

Δεν θα σε κάνει να νιώθεις πως πρέπει να φοβάσαι για κάτι ή να έχεις άγχος μην εξαφανιστεί από τη μία μέρα στην άλλη. Θα τον εμπιστεύεσαι απόλυτα και θα ξέρεις πως το ίδιο ισχύει και για εκείνον. 

> Θα νιώθεις αυτό το κάτι

Απροσδιόριστο για τον καθένα μας αυτό το κάτι. Αλλά θα είναι αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις σίγουρη. Περίμενε και θα έρθει!

> Θα σου βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό

Σίγουρα δεν θα είναι πάντα όλα ρόδινα, αλλά θα σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερη. Θα σε υποστηρίξει, θα σε κάνει να ονειρευτείς, θα σε βοηθήσει χρωματίσεις τις δικές σου εμπειρίες και θα είναι πάντα εκεί να σε χειροκροτήσει. 

> Θα θέλετε ο ένας το καλό του άλλου 

Θα κάνετε υποχωρήσεις γιατί ξέρετε πως θα κάνει τον άλλο χαρούμενο. Δεν θα θέλετε το πιο εύκολο αλλά αυτό που χρειάζεται στην πραγματικότητα το άλλο σας μισό. 

> Θα μπορείς να μοιραστείς τα πάντα

Θα μοιράζεσαι μαζί του ακόμα και τα πράγματα που μπορεί να ντρέπεσαι να συζητήσεις ακόμα και με την κολλητή σου. Η ζωή σου, θα είναι ζωή του. Η ζωή του, θα είναι ζωή σου. 

>> Ακολούθησε μας στο Instagram <<


Featured image: Marie Claire
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.