Τα πιο stylish follow που πρέπει να κάνεις!

Είναι γεγονός υπάρχουν πολλές γυναίκες που επηρεάζουν τη μόδα, bloggers, μοντέλα, editors, pr managers κι αν θέλεις daily inspiration μπορείς να τις ακολουθήσεις στο instagram. Τι γίνεται όμως με όσους θέλουν έμπνευση για το ανδρικό ντύσιμο; Ψάξαμε, αναλύσαμε και σου προτείνουμε τα καλύτερα instagram accounts που πρέπει να ακολουθήσεις αν σε ενδιαφέρει το ανδρικό ντύσιμο.

1. Gentlemans diary magazine

gentsdiary

To Gentleman’s diary είναι ένα οnline περιοδικό μόδας και lifestyle από τον Nico Louris και τον Pasquale Karatzetzo. Στο instagram account θα βρεις προτάσεις στυλ, ανταποκρίσεις από fashion show κα.

http://instagram.com/gentlemansdiarymagazine

2. Justin O’Shea

justincoshea

O buying director του mytheresa.com δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα super stylish instagram account με προτάσεις στυλ και γεμάτο celebrities.

http://instagram.com/justinoshea

3. The Gentle Manual

manual

Δανός fashion blogger με ιδιαίτερη αίσθηση του γούστου. Φωτογραφίζει ό,τι του τραβάει την προσοχή και μαζί και τη δική μας!

http://instagram.com/gentlemanual

4. Man of a kind

manofakind

Από τους πιο γνωστούς fashion bloggers στο ανδρικό ντύσιμο, ο Henri-Nicolas de Preux έχι για σένα tips αλλά και street style looks.

http://www.manofakind.net/

http://instagram.com/manofakind

5. Jimmy Q

jimmyq

Skateboarder, tattoo artist αλλά και μοντέλο για μερικούς από τους πιο διάσημους οίκους, μόνο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες έχει να σου προσφέρει.

http://instagram.com/therealjimmyq

6. Tommy Ton

tommyton

Ναι αυτός, ο διάσημος φωτογράφος του GQ που φωτογραφίζει τα καλύτερα street looks στις εβδομάδες μόδας και όχι μόνο.

http://instagram.com/tommyton

7. Nick Wooster

nickwooster

Ο πιο stylish, κατά τη γνώμη μου αμερικανός, μετά από αμέτρητες συνεργασίες με μεγάλα brands, είναι πλέον freelance agent και είναι αδιαμφισβήτητα από τους λογαριασμούς που πρέπει να κάνεις follow

http://instagram.com/nickwooster

8. Matthew Zorpas

zorpas

Ο κύπριος blogger που έχει ταράξει τα νερά της μόδας παρά το νεαρό της ηλικίας του, θα σε κάνει να πρασινίσεις από ζήλια με τα ταξίδια και φυσικά το style του.

http://instagram.com/matthewzorpas

http://www.thegentlemanblogger.com/

9. Manos Samartzis

samartzis

Έλληνας fashion editor και stylist. Μόνο ενδιαφέροντα outfit έχει να σου δείξει με την εκκεντρική του ματιά.

http://instagram.com/manossamartzis