Τα έχουμε ξαναπεί, μας αρέσουν πολύ τα μαγαζιά σε πεζόδρομους σε αυτή την πόλη! Γι’αυτή την εβδομάδα, ξεχωρίσαμε το Candybar στον πεζόδρομο της Αγίας Θεοδώρας.

6227

Το Candybar είναι –κυριολεκτικά- από τα πιο γλυκά μαγαζιά της πόλης: ευγενικό προσωπικό, χαρούμενη διακόσμηση, marshmallows, γκοφρέτες και κεκάκια ως συνοδευτικά και πολλά ακόμη: Ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, χειμώνα – καλοκαίρι, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, το προτιμούμε λίγο περισσότερο τώρα το καλοκαίρι με τα εξωτερικά τραπεζάκια στον πεζόδρομο, τα stands και τις κούνιες, που παραπέμπουν σε μια άλλη πιο ρομαντική εποχή. Με τους ιδιαίτερους καταλόγους του, τις χαμηλές τιμές σε όλους τους καφέδες, τα διάφορα γλυκά, τη μηλοκανελάδα, τη βυσσινάδα ή την φυσική λεμονάδα (χωρίς ανθρακικό παρακαλώ), αλλά και την μεγάλη λίστα από cocktails!

6228

Εκεί, θα συναντήσεις όλη την πόλη: μαθητές που 9 μήνες στο διπλανό σχολείο ζήλευαν και τώρα έχουν κι αυτοί την ευκαιρία να κάτσουν για έναν καφέ, φοιτητές που κατέβηκαν λίγο παρακάτω από το πανεπιστήμιο κι εργαζόμενους που κάνουν ένα μίνι διάλειμμα από τις γύρω δουλειές τους.

Είναι γεγονός πως το Candybar έχει πάντα κόσμο και ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που η πόλη αδειάζει και τα μέρη, που δεν θα είσαι εσύ κι ο κούκος είναι μετρημένα στα δάχτυλα του μισού χεριού, οπότε όλοι πηγαίνουμε εκεί, που θα δούμε κι έναν γνωστό να πούμε μια κουβέντα παραπάνω.

954879_194902270670057_1906469441_n

Ο μόνος λόγος να το αποφύγεις, λοιπόν, είναι αν δεν σου αρέσει η «ροζ διάθεσή» ή αν δεν μπορείς τον πολύ κόσμο…

Extra tip: Δοκίμασε κάποιο cocktail από την λίστα μόνο 5€, όλη μέρα, κάθε μέρα!

Info: Candybar, Αγίας Θεοδώρας 4, Τηλ: 2315 504082

Candybar