Υπήρξε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που τα skinny jeans είχαν γίνει το δεύτερο δέρμα μας. Όμως το συγκεκριμένο trend άρχισε σιγά σιγά να φθίνει. Εμείς, για να πούμε την αλήθεια, αναπνεύσαμε πιο ελεύθερες γιατί δε θα χρειαζόταν πια να στριμωχτούμε μέσα στο στενό jeans μας.

Η αλήθεια είναι πως αν συνηθίσεις να φοράς ένα συγκεκριμένο είδος ρούχου είναι αρκετά δύσκολο να το αφήσεις στην άκρη και να ψάξεις άλλες εναλλακτικές. Αλλά στη πραγματικότητα τα είδη των jeans που μπορείς να φορέσεις και να νιώσεις πολύ πιο άνετα είναι πολλά.

Για αρχή σκέψου τα ψηλόμεσα jeans που δείχνουν πολύ πιο κομψή τη σιλουέτα σου και είναι πολύ πιο πρακτικά και άνετα. Έπειτα υπάρχουν τα κλασσικά τύπου Levi’s που είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή αν ψάχνεις για κάτι διαχρονικό. Και οι επιλογές είναι ατελείωτες: Tα cropped jeans, τα straight leg με ίσια γραμμή, τα αγαπημένα και ανετότατα mom jeans και ο κατάλογος συνεχίζεται.

Εσύ δεν έχεις παρά να τολμήσεις να δοκιμάσεις όποιο σχέδιο ταιριάζει καλύτερα στο style σου και στο σωματότυπο σου και να αφήσεις πίσω τα skinny jeans. Έπειτα οι συνδυασμοί είναι άπειροι.

ladytimes
liveabout
whowhatwear
fashionchick
thefashiongum
fashiongum
instyle

Δες ακόμα:

Η νέα τάση στα jeans που πρέπει να ανακαλύψεις το 2019

Tα 5 βασικά λάθη που κάνεις με τα jeans παντελόνια σου


featured photo by Pixelformula/Sipa/REX/Shutterstock (9439232aa)Street styleStreet Style, Fall Winter 2018, Milan Fashion Week, Italy – 25 Feb 2018