Τα ματ κραγιόν είναι ένα από τα beauty trend που κυριαρχεί εδώ και τουλάχιστον μία πενταετία. Καθώς, έχουμε βαρεθεί τα glitter και έχουμε κουραστεί να προσέχουμε κάθε μας κίνηση όταν τρώμε, μιλάμε ή πίνουμε κάτι, τα ματ κραγιόν μας έβγαλαν από αυτά τα αδιέξοδα και μας προσέφεραν τη δυνατότητα να βάφουμε τα χείλη μας χωρίς να σκεφτόμαστε τις μετέπειτα κινήσεις μας.

Τα ματ κραγιόν δεν έχουν εποχή και απόχρωση.

Golden Rose

Είναι οικονομικά και με υψηλή απόδοση χρώματος. Τα Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick, μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και σε αρκετά e-shop.  Έχουν μακρά διάρκεια ενώ δεν αφυδατώνουν τα χείλη ακόμη και αν τα φοράς πολλές ώρες!

Τιμή: από 4,33 ευρώ

golden-rose

Sephora

Από τα mat liquid lipsticks μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε εκατοντάδες αποχρώσεις. Όλες, όμως, έχουν εξαιρετική απόδοση και υψηλή σταθερότητα στα χείλη. Βρίσκονται σε μία προσιτή τιμή και σίγουρα μπορείς να φας, να φιληθείς ή να πιεις όσο τα φοράς χωρίς φόβο μήπως λερωθείς! Τι καλύτερο από αυτό;

Τιμή: 12,00 ευρώ

sephora

NYX Cosmetics

H NYX Cosmetics έχει έρθει εδώ και αρκετούς μήνες στην Ελλάδα και ένα από τα προϊόντα της που μπορούμε να ξεχωρίσουμε είναι τα ματ lipsticks.  Όλα αυτά που ζητάς από ένα ματ κραγιόν όπως είναι η έντονη απόδοση, η διάρκεια και η σταθερότητα, τα NYX matte liquid lipsticks μπορούν να στα προσφέρουν μόνο με ένα πέρασμα.

Τιμή: από 8,95 ευρώ

14582495Huda Beauty

H Huda Beauty είναι μία από τις εταιρείες καλλυντικών που αναμένεται να κάνει μεγάλη «έφοδο» στην ελληνική αγορά. Ωστόσο, την συμπαθούμε λίγο παραπάνω ιδιαίτερα για τα ματ lipsticks της τα οποία αποδίδουν αυτήν τη βελούδινη ματ υφή στα χείλη χωρίς να σπάνε ενώ διατηρούνται για αρκετές ώρες αψεγάδιαστα. Αξίζει να τα δοκιμάσεις!

Τιμή: 24,90 ευρώ huda

Maybelline

H Maybelline είναι μία από τις αγαπημένες μας εταιρείες οικονομικών καλλυντικών και σίγουρα όταν δοκιμάσεις τα vivid matte liquid lipsticks της, θα ξετρελαθείς. Έντονα χρώματα, απαλή υφή αλλά υψηλή σταθερότητα και διάρκεια είναι μερικά από αυτά που θα σε πείσουν να τα αγοράσεις!

Τιμή: 10,10 ευρώ maybelline

Smashbox

Η Smashbox διαθέτει μία από τις πιο εντυπωσιακές συλλογές στα ματ lipsticks με μεγάλη γκάμα χρωμάτων για όλα τα γούστα. Στοχεύει στην έντονη απόδοση, τη διάρκεια αλλά και την ενυδάτωση των χειλιών, και καταφέρνει να στα προσφέρει όλα αυτά σε μία από τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Τιμή: 22 ευρώ smashbox