Πριν λίγο καιρό η γνωστή σχεδιάστρια Mara Hoffman ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα από τα spring jackets της κολεξιόν της για το 2018 και το feedback ήταν θετικό. Πάρα πολλά ήταν τα likes και comments των followers που επιθυμούσαν να αποκτήσουν αυτό το ιδιαίτερο item. Η Hoffman πάντα δίνει σημασία στους θαυμαστές της και βασίζεται σε αυτούς. Έτσι λοιπόν, εφόσον της έχει ζητηθεί έντονα να εντάξει μεγαλύτερα μεγέθη στα ρούχα της, ανακοίνωσε ότι όντως φέτος την άνοιξη αυτά θα υπάρχουν στη συλλογή της.

https://www.instagram.com/p/BgWeaAynJM-/?hl=en&taken-by=marahoffman

Στο site της θα είναι διαθέσιμα πέντε ολοκαίνουργια κομμάτια για την Άνοιξη 2018 σε νούμερα από 14 έως 20, ενώ μέχρι πρότινος σταματούσαν στο 12.

Η ίδια η Hoffman, με δηλώσεις της στη Vogue, ανέφερε ότι πολλές γυναίκες στα social media της έχουν ζητήσει να κάνει κάτι τέτοιο. Εξήγησε, επίσης, ότι δεν είναι τόσο απλό να συμπεριλάβει κανείς στη συλλογή του μεγαλύτερα μεγέθη γιατί είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνεται σωστά. Για το λόγο αυτό και οι περισσότεροι σχεδιαστές δεν έχουν προβεί ακόμα σε μια τέτοια ενέργεια.

Τα πέντε κομμάτια τα επέλεξε η σχεδιάστρια βάσει του feedback που είχαν στο Instagram και περιλαμβάνουν ένα πολύχρωμο πανωφόρι και midi φορέματα που κολακεύουν ιδιαίτερα τα κορίτσια με καμπύλες. Όπως όλα τα ρούχα του brand, έτσι και αυτά θα είναι φτιαγμένα από υλικά όπως η κλωστική κάνναβη, το οργανικό βαμβάκι, το λινό και το tencel.

featured image: marahoffman.com