Τα headbands -ή αλλιώς οι κορδέλες για τα μαλλιά- είναι ένα αξεσουάρ που προτιμούν τα περισσότερα κορίτσια. Παρακάτω θα βρεις εύκολους τρόπους να τα φορέσεις.

Half Cover

guidobono. ar
guidobono. ar

Το συγκεκριμένο look μπορείς να το πετύχεις ξεκινώντας αρχικά με ένα tool για μπούκλες. Δώσε στα μαλλιά σου ένα χαλαρό wavy look και έπειτα φόρεσε το headband. Ιδανικά, μπορείς να τοποθετήσεις μια στέκα στο σημείο που επιθυμείς με μικρά clips. Τέλος, χρησιμοποίησε ένα προϊόν για όγκο ώστε το look σου να έχει διάρκεια.

Bun

bershka
bershka

Μια ανοιξιάτικη επιλογή είναι μια floral κορδέλα. Ένας έξυπνος τρόπος είναι να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε μια χαλαρή κοτσίδα και να δημιουργήσεις ένα μικρό bun. Βάλε αρκετό hairspray για πετύχεις μεγαλύτερη διάρκεια και έπειτα τοποθέτησε την κορδέλα στο μπροστά μέρος του κεφαλιού. Ένα λίγο διαφορετικό απ το κλασικό up do.

Turban

threebirdnest.com
threebirdnest.com

Μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια χαλαρή αλογοουρά και βάλε το turban τραβώντας το λίγα χιλιοστά πιο πίσω ώστε να τονίζονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Bandana

ali express
ali express

Η μπαντάνα είναι ένα κλασικό αξεσουάρ των 90’s και έχει επιστρέψει για τα καλά αυτή την εποχή. Μπορείς να τη δοκιμάσεις στα μαλλιά σου όταν περνάς μια bad-hair μέρα και θέλεις να καλύψεις όλες τις ατέλειες.

Grecian style

hairstyle.com
hairstyle.com

Το αρχαιοελληνικό look είναι κάτι που επιλέγουν πολλές γυναίκες, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Χτένισε καλά τα μαλλιά σου- ειδικά στη ρίζα- και τοποθέτησε το headband στην κορυφή. Είναι καλό να χρησιμοποιήσεις αρκετό hairspray ώστε να διαρκέσει το χτένισμα.

Updo

splash
splash

Κάνε στα μαλλιά σου μια χαμηλή αλογοουρά και δώσε τους λίγο όγκο. Τοποθέτησε μια κορδέλα στη μέση και έπειτα κρέπαρε την αλογοουρά. Χρησιμοποίησε μικρά τσιμπιδάκια για να μετατρέψεις την αλογοουρά σε ένα messy bun.

Traditional

urban outfitters
urban outfitters

Ίσιωσε τα μαλλιά σου με το κατάλληλο tool και γύρισέ τα από τη μια πλευρά. Έπειτα τοποθέτησε το αξεσουάρ που επέλεξες και δημιούργησε γρήγορα και εύκολα ένα sleek look.

featured image: blog.colourfulrebel.com