Η Ελένη Μπουγιουκλή, η blogger που αγαπά τη μόδα και την υπηρετεί πιστά, απάντησε σε μερικές ερωτήσεις μας και μας μύησε στον χώρο όπου διαπρέπει εδώ και χρόνια.

Μέσα από το blog της Fashionell, όπως επισημαίνει και η ίδια, ασχολείται με πάθος και μεράκι με τις τάσεις της μόδας, τα νέα trends και φυσικά τα fashion events που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας.

Από πολύ μικρή ήξερε πως ήθελε να ασχοληθεί με τη μόδα ενώ όταν την ρωτούσε η δασκάλα στο σχολείο ποιο επάγγελμα θα υπηρετήσει στο μέλλον, εκείνη απαντούσε χαρακτηριστικά «Εγώ θα έχω το δικό μου περιοδικό».

Πιστή στο office look, προτιμά κυρίως τις λευκές αποχρώσεις στα ρούχα ενώ τον τελευταίο καιρό επιλέγει να προσθέτει στα σύνολα της κάποια vintage στοιχεία όπως είναι τα μικρά γυαλιά με τις χοντρές αλυσίδες.

https://www.instagram.com/p/BgRa60Yllba/?hl=el&taken-by=fashionellblog

Στην ελληνική βιομηχανία μόδας, θεωρεί πως λείπει η μοναδικότητα καθώς πολλά μοτίβα επαναλαμβάνονται συνεχώς και χωρίς ιδιαίτερη πρωτοτυπία.

Στα μελλοντικά της σχέδια, δεν υπάρχει χώρος για κάποιο τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας, καθώς πιστεύει ότι κάτι τέτοιο δε συνάδει με την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία της. Θα ήθελε να εξελιχθεί στο χώρο του blogging, αλλά και γενικότερα στο χώρο της μόδας.

Σκοπός της είναι να ψάξει για ευκαιρίες και στο εξωτερικό και να κάνει συνεργασίες με μεγάλους οίκους. Εξάλλου υποστηρίζει ότι οι περισσότεροι από αυτούς που υπηρετούν τη μόδα, έχουν επηρεαστεί από το «Sex and the city» και το «Devil wears Prada». «Ακόμα και αν ξέρω πλέον ότι η ταινία έχει τεράστια διαφορά με την πραγματικότητα, είμαι διατεθειμένη να κυνηγήσω το όνειρο», επισημαίνει η ίδια.

https://www.instagram.com/p/Bf5-tf9AWjR/?hl=el&taken-by=fashionellblog

Μέσα στον μήνα θα ξεκινήσει και το δικό της κανάλι στο YouTube, ένα μέσο που όπως υπογραμμίζει, είναι πολύ αγαπητό στο κοινό και μπορείς να επηρεάσεις οργανικά σε θέματα μόδας και στυλ.

Ακολουθούν τα 5 style tips που μας δίνει η Ελένη Βουγιουκλή για την Άνοιξη:

• Επίλεξε παστέλ χρώματα, όπως το λιλά αλλά και έντονα, όπως το μουσταρδί! • Monochrome is chic! Τα μονόχρωμα outfit είναι η μεγαλύτερη τάση! • Οι παντελόνες έχουν την τιμητική τους! Να τις φοράς το πρωί με T-shirt αλλά και το βράδυ με το σακάκι σου! • Αγαπημένα sneakers & kitten heels! • Το πιο σημαντικό είναι να φοράς ότι σε κάνει να νιώθεις όμορφα, άνετα και σε αναδεικνύει.

featured image: fashionellblog.com