Η Emma Stone and Jonah Hill (ξανά) συναντιούνται υποκριτικά μετά από 11 χρόνια, για το επερχόμενο show του Netflix, το Maniac. Το trailer ξεκινάει με τους δυο τους να κάθονται ο ένας απέναντι στον άλλο, σε ένα λευκό τραπέζι, τοποθετημένο μέσα σε ένα επίσης λευκό δωμάτιο.

Η αλήθεια είναι ότι το teaser γίνεται λίγο ψυχεδελικό, με μια φωνή να λέει: “Όταν αρχίσεις να εκτιμάς τη ζωή του μυαλού, δεν υπάρχει λόγος να πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει οτιδήποτε έχει να κάνει με εμάς. Το μυαλό μπορεί να λυθεί.” Το πλάνο με τη Stone και τον Hill περνάει από διάφορες αποχρώσεις, μεταξύ αυτών μπλε, πράσινο, κόκκινο και κίτρινο. Αυτή η ψυχεδελική αισθητική αφορά και την ίδια τη σειρά με τη Nancy Holland του Netflix να το περιγράφει σαν “ένα show που μοιάζει με όνειρο με πυρετό που σου προκαλεί καταιγισμό σκέψεων”.

Με τον Cary Fukunaga του True Detective’s στο τιμόνι, το Maniac είναι βασισμένο σε ένα ομώνυμο νορβηγικό show, το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2014, στο οποίο ένας ασθενής ζει μια ζωή γεμάτη ειδυλλιακές ψευδαισθήσεις. Ο Jonah Hill θα υποδυθεί τον -κατά πάσα πιθανότητα- σχιζοφρενή γιο δύο πλούσιων Νεοϋορκέζων βιομηχάνων, ενώ η Emma Stone μια γυναίκα χωρίς κανένα στόχο ζωής η οποία έχει “βολευτεί” στις προβληματικές σχέσεις που αποτελούν το παζλ της οικογένειάς της. Γενικά, να περιμένεις αρκετό σχολιασμό που να αφορά τη φαρμακευτική βιομηχανία, μιξαρισμένο με πολλά στοιχεία μαύρης κωμωδίας.

Εκτός των Hill και Stone, ο Justin Theroux θα παίξει τον Dr. James K. Mantleray, έναν γιατρό που πιστεύει ότι το χάπι που έχει δημιουργήσει μπορεί αν θεραπεύσει τον οποιοδήποτε.

Η limited σειρά των 10 επεισοδίων, έχει προγραμματιστεί να κάνει την πρεμιέρα της στις 21 Σεπτεμβρίου, στο Netflix.


featured photo: The Independent