Η νέα σειρά Mammals ανήκει σε μία ιδιαίτερη κατηγορία ταινιών και σειρών που δεν μπορούν εύκολα να κατηγοριοποιηθούν. Για κάποιους μπορεί να είναι να είναι ένα rom-com που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, για άλλους μία ιστορία μυστηρίου, ενώ για τους δημιουργούς του ένα “θρίλερ σχέσεων”.

Το Mammals προσεγγίζει τις σχέσεις με μία σύγχρονη ματιά

Στη σειρά, η Melia Kreiling υποδύεται την Amandine, η οποία είναι παντρεμένη με τον Jamie, τον οποίο υποδύεται ο James Corden. O γάμος τους όμως πολύ γρήγορα μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο μετά από μία πολύ τραυματική αποβολή της Amandine. Μέσα σε όλη την αναστάτωση που ακολουθεί αυτό το τραγικό γεγονός, ο Jamie ανακαλύπτει μέσω κάποιων μηνυμάτων πως η Amandine έχει κάποια εξωσυζυγική σχέση. Έτσι, ο ίδιος μπαίνει σε μία διαδικασία να ανακαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει στον γάμο του και τι αγνοούσε όλον αυτόν τον καιρό.

Στο Mammals οι ήρωες μοιράζονται μερικές πολύ άβολες αλήθειες για τις σχέσεις

Άλλοτε με πολύ μαύρο χιούμορ, άλλοτε με μυστηριώδη περιστατικά και άλλοτε με την ειλικρίνεια που τους αρμόζει, ξετυλίγονται ένα ένα τα πεπραγμένα των ανθρώπινων σχέσεων. Μέσα από τη σχέση της Amandine και του Jamie, αλλά και όλων όσων υπάρχουν γύρω τους, καταλαβαίνουμε ότι το χάος στις σχέσεις είναι ένα φυσικό επακόλουθο. Η σειρά επίσης τολμά να θέσει ένα τεράστιο ερωτηματικό και πάνω σε δεδομένα όπως είναι η μονογαμία, η πίστη και οι μακροχρόνιες σχέσεις που καταφέρνουν να αντέξουν στον χρόνο.

Παράλληλα, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο James Corden έρχεται στη μικρή οθόνη αυτή τη φορά με ένα σοβαρότερο ρόλο από αυτούς που τον έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Εννοείται πως και εδώ το χιούμορ είναι βασικό συστατικό του χαρακτήρα του. Ωστόσο, ο ψυχισμός του Jamie περνάει από τόσες πολλές διακυμάνσεις, που είναι δύσκολο και για τον ίδιο τον ηθοποιό και παρουσιαστή να καταφέρει να συμβαδίσει με αυτές μπροστά στην κάμερα.

Η σειρά Mammals είναι διαθέσιμη για streaming στο Prime Video.