Η Lupita Nyong’o μοιράζεται τακτικά βίντεο των ‘’παρασκηνίων’’ από τις προπονήσεις της στα social media και όλες τις οι συνεδρίες είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές.

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον Οκτώβριο, η ηθοποιός δοκίμασε την ισορροπία της σε μία μπάλα γυμναστικής, το οποίο το έκανε όχι μόνο να φαίνεται πολύ διασκεδαστικό αλλά κι εύκολο. Και δεν είναι καθόλου.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lupita Nyong’o (@lupitanyongo)

Στην αρχή του κλιπ στο Instagram, η Lupita Nyong’o βρίσκεται πάνω στην μπάλα με τα γόνατά της ανοιχτά στο πλάτος των ώμων και προσπαθεί να σταθεροποιηθεί.

Στη συνέχεια, βρίσκει το κέντρο της πριν ισιώσει τον εαυτό της για να σταθεί στα γόνατά της, ισορροπώντας στην μπάλα. Και ενώ αυτό από μόνο του είναι εντυπωσιακό, η προπόνηση της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού είναι πολύ πιο δύσκολη στην πραγματικότητα.

Σε μία διαφορετική ρουτίνα γυμναστικής που δημοσίευσε η ίδια στις 7 Δεκεμβρίου, η ηθοποιός ισορροπεί πάλι στην μπάλα γυμναστικής, αυτή τη φορά …χορεύοντας κιόλας το Lip Gloss της Lil Mama.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lupita Nyong’o (@lupitanyongo)

Οι αριστοτεχνικές κινήσεις της Lupita Nyong’o τράβηξαν φυσικά την προσοχή του Instagram, με τους διάσημους ακόλουθούς της –και όχι μόνο- να σχολιάζουν τις ικανότητές της.

Όσον αφορά τις προπονήσεις της, οι εννέα εκατομμύρια ακόλουθοι της Nyong’o στο Instagram γνωρίζουν καλά ότι δεν αστειεύεται. Τον Αύγουστο, η ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο έκανε 50 επαναλήψεις από γέφυρες γλουτών. Και αυτό είναι μόνο ένα μέρος της προπόνησής της.

Υπάρχουν Όσκαρ γυμναστικής; Αν υπάρχουν η Lupita Nyong’o το κερδίζει επάξια!