Δεν υπάρχει λόγος να αρνούμαστε πως το Netfix είναι ένας από τους βασικούς προορισμούς μας στην αναζήτηση μιας τίμιας ρομαντικής κομεντί. Για να αναφέρουμε τα facts ως facts, η πλατφόρμα τα τελευταία δυο χρόνια μας προσφέρει original ταινίες που πολλές φορές μας έχουν αναγκάσει να ανοίξουμε ακόμα ένα πακέτο χαρτομάντιλα. Για αυτόν τον λόγο (ή και για αυτόν) ενθουσιαστήκαμε λίγο παραπάνω όταν μάθαμε για την κυκλοφορία του ‘Love, Wedding, Repeat’.

Πριν συνεχίζεις να διαβάζεις, να σου αναφέρουμε πως στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Sam Claflin, Olivia Munn, Eleanor Tomlinson, Joel Fry. Eπίσης Tim Key, Aisling Bea, Jack Farthing, Allan Mustafa και Freida Pinto. Ναι, είπαμε Sam Claflin και τώρα που έχουμε την προσοχή σου, ας συνεχίσουμε.

Σκηνοθετημένο από τον Dean Craig, το ‘Love, Wedding, Repeat’ δείχνει την τελετή ενός γάμου από διάφορες εναλλακτικές οπτικές. Βασικό concept είναι πως ο Jack (Claflin) προσπαθεί να σιγουρευτεί πως η μικρή του αδερφή θα έχει τον τέλειο γάμο.

Μέσα στην όλη διαδικασία, όμως, θα έχει να αντιμετωπίσει μια έξαλλη πρώην, έναν απρόσκλητο καλεσμένο με ένα μυστικό, ένα ηρεμιστικό στον λάθος άνθρωπο. Αλλά και την επιστροφή της γυναίκας των ονείρων του, που είχε αφήσει να φύγει χωρίς να τις πει όσα ένιωθε. Αν καταφέρει να ανταπεξέλθει σε όλα αυτά, ίσως να έχει και εκείνος το happy ending του.

Δες το trailer και μετά πάτησε το play στο Netflix:

featured image: Breakingnews.fr