Ακόμη κι αν δεν έχεις δει ποτέ επεισόδιο της σειράς του Judd Apatow, “Love” μπορείς να υποθέσεις την πλοκή της. Η ρομαντική αυτή κωμωδία έχει να κάνει με δυο εντελώς περίεργους ανθρώπους που κατοικούν στο Los Angeles. Το αληθινό κομμάτι της, εκτός από την περιέργεια των πρωταγωνιστών είναι το θα-είναι-δε-θα-είναι-τελικά μαζί. Είναι αυτή η αστάθεια των σχέσεων, ο χάλια συγχρονισμός τους, οι χαρακτήρες του καθένός και πάει λέγοντας για μήνες.

Όμως, για να καταλάβεις καλύτερα τη σειρά, στο πρώτο επεισόδιο ο Gus Cruikshank (Paul Rust) και η Mickey Dobbs (Gillian Jacobs), συναντιούνται με έναν κωμικοτραγικό τρόπο. Εκείνη δεν έχει λεφτά πάνω της, εκείνος προσφέρεται να την κεράσει και κάπως βρίσκονται στο αμάξι της να καπνίζουν μαριχουάνα. Μετά από αυτό ξεκινάει όλη η γκαντεμιά και των δυο -ή τουλάχιστον συνεχίζεται- κι ενώ εκείνος την θέλει από την πρώτη στιγμή εκείνη δεν είναι σε θέση να καταλάβει.

Κλασική ιστορία αγάπης το 2017.

160219_tv_love-netflix-jpg-crop-promo-xlarge2

Χιούμορ, γέλιο, έρωτας, συμβιβασμοί, χωρισμοί, ανούσιο σεξ, ποτά και ναρκωτικά, καθώς και δύο πρωταγωνιστές που δεν σε αφήνουν να τους συμπαθήσεις αφού όταν λες το πρώτο ‘Είναι γλυκούλης’ σου δείχνει πόσο κομπλεξικός και μαλακάς είναι, ενώ όταν λες ‘Είναι γλυκούλα’ φέρεται στους άλλους σαν σκουπίδια.

Ο Apatow για ακόμη μια φορά μας δείχνει πόσο αγαπάει να ασχολείται με την νεότητα που έχουν στις αρχές των 30 τους οι άνθρωποι αλλά και με την ανωριμότητά τους. Μέσα σε όλο αυτό όμως, μπορείς να διακρίνεις και μερικά στοιχεία ωριμότητας αφού δουλεύουν, έχουν τα δικά τους διαμερίσματα και δεν κάνουν χαμό με τα σημαντικά πράγματα της ζωής τους. Είναι απλώς μπερδεμένοι. Όπως όλοι μας, δηλαδή.

gillian-jacobs-love

Ο πρώτος κύκλος της σειράς “Love” αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ μπορείς να δεις το trailer της παρακάτω.

Διάβασε επίσης, Το You’re The Worst ειναι η πιο ρεαλιστικη σειρα που υπαρχει