Όταν γεννήθηκε η κόρη μου αποφάσισα να της φτιάξω μια πάντα από διακοσμητικά μαξιλαράκια για το βρεφικό της κρεβατάκι. Όσοι έβλεπαν τους άρεσε πολύ και μερικοί μου ζητούσαν να τους τα φτιάξω για τα δικά τους παιδιά. Κάπως έτσι μετά το 2ο παιδί αποφάσισα να το κάνω πιο επαγγελματικά.

Όταν η αγάπη μας για τα παιδιά συναντήθηκε με το πολυετές πάθος μας για την χειροποίητη τέχνη γεννήθηκε το Little Dino! Και με αυτό ξεκίνησε η δημιουργία ξεχωριστών προϊόντων σε μοναδικά και μοντέρνα σχέδια για να φτιάξετε στο παιδί σας τον παραμυθένιο και ασφαλή χώρο που ονειρεύεστε!

Πως εμπνευστήκατε το όνομα;

Το όνομα το εμπνεύστηκα από τον γιο μου (ακόμη και στη βάπτιση του είχαμε θέμα διακόσμησης με τον δεινόσαυρο). Ο δεινόσαυρος αρέσει τόσο στα μικρά παιδιά όσο και στους μεγάλους, αντιπροσωπεύει τη δύναμη, το μυστήριο και τη μοναδικότητα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη little_d1no (@little_d1no)

Τι θα βρει κανείς στη συλλογή σας;

Στη συλλογή μας θα βρείτε όλα όσα αφορά την προίκα μωρού και τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Πιο συγκεκριμένα (λευκά ειδή, προστατευτικές πάντες, μαξιλάρια θηλασμού, βρεφικές φωλιές, πουφ & μαξιλάρες δαπέδου, χαλάκια δραστηριοτήτων και πολλά διάφορα διακοσμητικά μαξιλαράκια.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη little_d1no (@little_d1no)

Τι υλικά χρησιμοποιείτε;

Όλα μας τα είδη φτιάχνονται από υφάσματα.

Όλα τα είδη υφασμάτων μας είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Standard 100, Oeko-Tex Class 1 kai Reach Regulation καθώς και όλα τα βαμβακερά υφάσματα μας αποτελούνται από 100% βαμβάκι. Το υλικό γεμίσματος των κατασκευών μας είναι ειδικά επεξεργασμένο και υποαλλεργικό για να έχετε πάντα την καλύτερη ποιότητα δίπλα σας καθώς και μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα!

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη little_d1no (@little_d1no)

Πως μπορούμε να σας βρούμε;

Θα μας βρείτε στο φυσικό μας κατάστημα στην Καστοριά, Τσαρούχη 15 Β, Χλόη, στα τηλέφωνα 2467022272 / 697 819 7213

E SHOP: littledino.gr

FACEBOOK: https://www.facebook.com

INSTAGRAM : @little _d1no