Το λευκό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στην εσωτερική διακόσμηση και ασυναγώνιστο ως βασικός τόνος σε ένα υπνοδωμάτιο.

Το λευκό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τοίχους και δάπεδα για να αφήσει τα πολύχρωμα αξεσουάρ να “πουν” τα υπόλοιπα, μπορεί να συνδυαστεί με ασημί γκρι και ματ μαύρο για μοντέρνο αποτέλεσμα ή να συνδυαστεί με ακατέργαστο ξύλο, μπεζ τόνους και φυσικά υλικά.

Λευκό και γκρι

THE WHITE COMPANY

Πάντα μια ασφαλής επιλογή για ένα ξεκούραστο -οπτικά- υπνοδωμάτιο. Τα απαλά γκρίζα συνδυάζονται τόσο συχνά με μαύρο μέταλλο ή ασημί, αλλά εξίσου υπέροχα χρησιμοποιεί πιο απαλές ανοιχτές αποχρώσεις ξύλου. Ρατάν, ψάθα και άλλα φυσικά υλικά θα φέρουν περισσότερη αρμονία στην τελική εικόνα.

Gallery Wall

Οι συνθέσεις στον τοίχο λειτουργούν πιο αποτελεσματικά σε ένα λευκό υπνοδωμάτιο με minimal στοιχεία. Μπορείς να επιλέξεις απαλούς ουδέτερους τόνους και λεπτούς σκελετούς σε πιο ανοιχτόχρωμα ξύλα.

Τροπικό στυλ

THE FRENCH BEDROOM COMPANY
THE FRENCH BEDROOM COMPANY

Λευκό και τροπικά χρώματα. Ξύλο, φυτά και φυσικά υλικά.

Λευκό και παστέλ

HOUSE BEAUTIFUL

Αν αγαπάς τα χρώματα, στη λευκή κρεβατοκάμαρα, προτίμησε τα παστέλ. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσεις χρώμα χωρίς να μειώσεις την ευάερη και φωτεινή αίσθηση ενός υπνοδωματίου με αρκετό λευκό.

Boho

DUNELM

Aν αγαπάς το μποέμ στυλ ξέρεις ήδη καλά πως το λευκό είναι το άλλο του μισό. Συνδύασέ το με μπεζ, γκρι, ροζ και καφέ τόνους, με ξύλο, ρετρό στοιχεία, δαντέλες, βολάν.