Ένα από τα πιο παθιασμένα ζώδια, που αγαπούν δίχως αύριο, είναι ο Λέων. Δίνεται ολοκληρωτικά στον σύντροφό του, αρκεί να εισπράττει τα ίδια συναισθήματα. Είναι τόσο θετικός, που μεταδίδει την ενέργειά του στους γύρω του. Μόνο να κερδίσεις μπορείς από την αισιοδοξία του, που θα σε ακολουθεί όπου πας.

Δες λοιπόν τους εφτά κύριους λόγους που ο Λέων πρέπει να μπει στην ερωτική σου ζωή, τουλάχιστον μία φορά.

Έχει πολύ πάθος

Πάθος για τη ζωή, την αγάπη και γενικά ό,τι κάνει. Το συναίσθημα κυριαρχεί στη συμπεριφορά του, όμως δεν το αφήνει να τον καταστρέψει.

Ξέρει να διασκεδάζει

Ο Λέων είναι η ψυχή κάθε πάρτυ. Επειδή είναι δημιουργικός, δεν αντέχει να μένει άπραγος. Γι’αυτό θα βρει πάντα κάτι καινούργιο να κάνει, και έχοντάς τον δίπλα σου δε θα βαρεθείς ούτε λεπτό.

Είναι απελπισμένα ρομαντικός

Όχι μόνο αγαπά πολύ, αλλά του αρέσει να το επιδεικνύει με κάθε δυνατό τρόπο. Θα το πει ξανά και ξανά. Θα σε κακομάθει. Όσο του δείχνεις και του εμπνέεις εμπιστοσύνη, δε θα σε αφήσει από το πλευρό του και θα σου δώσει ό,τι μπορεί.

Συγχωρεί, αλλά δεν ξεχνά

Ο Λέων προτιμά να συγχωρήσει παρά να μπει στη διαδικασία να διαπληκτιστεί. Συγχωρεί γρήγορα, αλλά θυμάται τα πάντα. Αν του δείξεις ότι δεν εκτιμάς την καλοσύνη και τη συγχώρεσή του, θα ενεργήσει ανάλογα.

Σου δίνει έμπνευση

Όταν βάλει έναν στόχο, κινεί γη και ουρανό για να το πετύχει. Γι’ αυτό και ζητά από τον σύντροφό του να τον υποστηρίζει στα όνειρά του. Έχει ηγετικές ικανότητες, και όποτε μπορεί, βοηθά και τους άλλους να κυνηγήσουν αυτό που ποθούν.

Είναι θετικός και αισιόδοξος

Πάντα προσπαθεί να βλέπει το καλό στις καταστάσεις και στους ανθρώπους. Έχει την πεποίθηση, ότι ακόμα και αν πάει κάτι στραβά, στο τέλος θα φανούν τα θετικά αποτελέσματα. Έχει υπομονή και αισιοδοξία για το μέλλον και πάντα διαλέγει εξίσου θετικούς ανθρώπους στο περιβάλλον του. Την αισιοδοξία που δίνει, θέλει να την εισπράττει πίσω.

Έχει ακέραιο χαρακτήρα

Ο Λέων δε φοβάται να πει τη γνώμη του. Είναι ειλικρινής και ευθύς με τις απόψεις του. Είναι ανοιχτός σαν βιβλίο, δε θα φοβηθεί να πει όλη την αλήθεια για τον εαυτό του και τις εμπειρίες του, ακόμα και αν περιέχει άσχημα πράγματα, γιατί είναι χαρακτήρας που αντέχει και πιστεύει στην εξέλιξη και αυτοβελτίωση.

Featured photo: stayclosetravelfar.com