Παρόλο που αργεί ακόμα η σεζόν του Λέοντα, οι αλλαγές που βίωσε στη ζωή του φέτος ήταν τεράστιες. Υπήρξε πολλή δραστηριότητα στα σταθερά ζώδια τους τελευταίους μήνες και, ως ένα τέτοιο, ο Λέων έχει επηρεαστεί από αυτήν την ενέργεια, με ποικίλους τρόπους. Οι ερωτικές του σχέσεις έχουν δει τις πιο μεγάλες αλλαγές. Αλλά αυτόν τον μήνα, το επίκεντρο θα μετατοπιστεί στις προσπάθειες που κάνει στην καριέρα του.

Ως σταθερό ζώδιο, δεν είναι πολύ ενθουσιασμένος από αυτές τις αλλαγές. Αλλά η 11η Μαΐου του 2021 θα είναι η καλύτερη μέρα για την καριέρα του.

Καθώς ο Ουρανός, ο πλανήτης των ξαφνικών διαταραχών και αναταραχών, συνεχίζει να ταξιδεύει μέσα στον δέκατο οίκο του, και θα συνεχίσει μέχρι το 2025, θα παρατηρήσει κάποιες αργές αλλά σημαντικές αλλαγές στην καριέρα του, που εκτείνονται στα επόμενα χρόνια. Η επιθυμία του για άνεση και σταθερότητα σε αυτόν τον τομέα της ζωής του αλλάζει προκειμένου να δημιουργηθεί επιπλέον χώρος για ανάπτυξη.

Η περίοδος που διανύουμε τώρα, του Ταύρου, μπορεί να σου ζητήσει να διπλασιάσεις την προσπάθεια που κάνεις και να προχωρήσεις σε νέες αλλαγές. Παρόλο που δεν είσαι διατεθειμένος να το κάνεις, ο μόνος τρόπος να αναπτυχθείς και να προχωρήσεις είναι να αγκαλιάσεις την αλλαγή. Οι δημιουργικές σου ικανότητες θα τονιστούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οπότε φρόντισε να αφήσεις το καλλιτεχνικό σου έργο να αναγνωριστεί και να εκτιμηθεί.

Για να λάμψεις πλήρως, πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να εξελιχθεί. Και αυτό είναι το θέμα της 11ης Μαΐου.

Στις 11 Μαΐου, ενθαρρύνεται η νέα, αναζωογονητική ενέργεια σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου, δηλαδή την καριέρα. Εάν έχεις κρατήσει εδώ και πολλά χρόνια μια πορεία καριέρας, αυτή είναι η ώρα να απελευθερωθείς. Έτσι θα δώσεις τον χώρο σε κάτι καλύτερο να πάρει τη θέση του. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αφροδίτη και ο Ερμής θα προσθέσουν επιπλέον έμφαση σε τυχόν νέες ανακαλύψεις σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Οι δημιουργικές σου ικανότητες επίσης θα ενισχυθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οπότε είναι ιδανικό να χρησιμοποιήσεις τη νέα αυτή έμπνευση για να κάνεις κάποιες θετικές αλλαγές.

featured photo: @Svesha