Το να γεννηθείς την άνοιξη έχει σίγουρα κάποια θετικά, ειδικά για τον παθιασμένο και φιλόδοξο Κριό. Η άφθονη ενέργεια που φέρνει αυτή η περίοδος θα σε ωφελήσει όλο το χρόνο. Σε μια συγκεκριμένη ημέρα αυτόν τον μήνα, αυτή η ενέργεια θα φτάσει στο αποκορύφωμά της. Ως αρχηγός του ζωδιακού κύκλου, η προτεραιότητά του Κριού είναι η τακτοποίηση των οικονομικών του υποθέσεων. Για αυτό η 11η Μαΐου θα είναι η καλύτερη μέρα αυτού του μήνα για τον Κριό.

Ο Κριός είναι σαν να γεννιέται ξανά την Άνοιξη. Τροφοδοτείται η επιθυμία του για διεκδίκηση και νέα επιτεύγματα. Η ενέργεια του είναι παρόμοια με μια φλόγα: καίει γρήγορα, αλλά μπορεί να ξεθωριάσει τόσο γρήγορα όσο άναψε. Η εποχή του Ταύρου, που ακολουθεί τον Κριό, φέρνει σταθεροποιητική ενέργεια στη ζωή του και μπορεί να τον ωθήσει να προσεγγίσει τα πράγματα από μακροπρόθεσμη σκοπιά. Η έμπνευση έρχεται πρώτη, αλλά η σταθερή ενέργεια είναι αυτό που μπορεί πραγματικά να ωθήσει τα πράγματα προς το μέλλον.

Συνολικά, η σεζόν του Ταύρου υπόσχεται νέες αρχές στη ζωή του Κριού, που θα έχουν όμως μακροπρόθεσμα οφέλη. Ωστόσο, υπάρχει μια μέρα αυτόν τον μήνα που θα είναι η καλύτερη για αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο.

Γιατί λοιπόν 11η Μαΐου θα είναι μια τόσο συναρπαστική ημέρα για τον Κριό;

Στις 11 Μαΐου, ο ήλιος και το φεγγάρι θα ενωθούν στον Ταύρο, δημιουργώντας ένα νέο φεγγάρι στον δεύτερο οίκο του Κριού που σχετίζεται με τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Δεδομένου ότι το φεγγάρι είναι στον Ταύρο, αυτή η μέρα θα ξεκινήσει τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των οικονομικών του. Τα νέα φεγγάρια σηματοδοτούν την αρχή ενός νέου σεληνιακού κύκλου, οπότε αυτή η φρέσκια ενέργεια θα του προσφέρει τη σταθερότητα που ψάχνει εδώ και καιρό. Κατά τη διάρκεια όλου του Μαΐου θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να πετύχει κερδοφόρα αποτελέσματα και σιγά σιγά θα αρχίσει να παρατηρεί νέες οικονομικές ευκαιρίες που αρχίζουν να φαίνονται. Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο στις 11 Μαΐου ευθυγραμμίζεται σε μεγάλο βαθμό με αυτό που προσπαθεί τόσο καιρό. Οπότε θα είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με τα χρήματα, την κινητή και ακίνητη περιουσία του.

Το νέο φεγγάρι στον Ταύρο συνοδεύεται επίσης από την Αφροδίτη. Τον πλανήτη της αγάπης, της ενότητας και των σχέσεων, και του Ουρανού, του πλανήτη των ξαφνικών αναταραχών. Έτσι ο Κριός θα κληθεί επίσης να ρίξει μια προσεκτική ματιά στις αξίες του καθώς σχετίζονται με τις σχέσεις, ενώ ο Ουρανός του ζητάει να αφήσετε περιθώρια για αλλαγή, καθώς είναι πάντα απαραίτητη για κάθε είδους ανάπτυξη.

Με τέσσερις πλανήτες να ταξιδεύουν σε αυτήν την περιοχή του χάρτη του αυτόν τον μήνα, η σταθερή ενέργεια και η λογική του Ταύρου θα παρέχει την απαραίτητη γείωση που χρειάζεται σε πολλές διαφορετικές πτυχές η ζωή του Κριού. Μπορεί έτσι να αισθάνεται διατεθειμένος να κάνει όλες τις απαραίτητες προσαρμογές στις προηγούμενες ανθυγιεινές συνήθειες που σχετίζονται με τη διαχείριση χρημάτων. Τελικά, όλες οι αλλαγές και οι αναταραχές θα είναι μόνο για το καλό του.

featured photo: @criene