Όλα ξεκίνησαν από την ωραία του εμφάνιση την οποία δεν μπόρεσες να παραβλέψεις. Επιπλέον φάνηκε γλυκός, πνευματώδης και αστείος από τα μηνύματα και το τηλέφωνο. Και έτσι ήρθε η ώρα να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, για φαγητό ή ποτό.

Τα πρώτα ραντεβού μπορεί να γίνουν δύσκολα, ειδικά αν δεν έχεις κοινούς γνωστούς και δεν γνωρίζεις τίποτα για το πρόσωπο απέναντί σου. Μπορείς να πέσεις εύκολα έξω, ακόμη και αν «το έχεις» με το να καταλαβαίνεις στοιχεία για τον χαρακτήρα του άλλου απλά και μόνο βλέποντάς τον. Είναι τόσο cool, ευγενικός και αστείος όσο δείχνει ή απλά ισχύει στην περίπτωσή του ότι τα φαινόμενα απατούν; Το ραντεβού με έναν άγνωστο εμπεριέχει ένα ρίσκο που αν είσαι διατεθειμένη να το πάρεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για οποιαδήποτε εξέλιξη. Ένα πρώτο δείγμα που πρέπει να εξετάσεις και είναι ενδεικτικό για την ποιότητα ενός ανθρώπου είναι η ευγένεια. Όταν ο απέναντί σου είναι ευγενικός με τον οποιονδήποτε (είτε τον έχει ανάγκη, είτε όχι), τότε αυτό είναι μια καλή αρχή.

Για να μην σε τρώει η αμφιβολία, στο πρώτο σου ραντεβού κάνε αυτό το κόλπο των 30 δευτερολέπτων

Παρατήρησε τον τρόπο που συμπεριφέρεται το date σου στο προσωπικό του μπαρ ή του εστιατορίου. Λέει “ευχαριστώ” και “παρακαλώ” όταν του φέρνουν ή ζητάει κάτι; Όταν πάει τουαλέτα βάζει την καρέκλα του στη θέση της ώστε να μην εμποδίζει; Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός και για δεύτερο ραντεβού. Αν τα πράγματα δεν είναι έτσι, δηλαδή αν αγνοεί –ή ακόμα χειρότερα- προσβάλει το προσωπικό, δεν έχει σημασία πώς συμπεριφέρεται σε εσένα. Η συμπεριφορά του προς του άλλους ανθρώπους είναι ενδεικτική του πώς θα εξελιχθεί και η συμπεριφορά του απέναντι σε εσένα. Και καλό θα ήταν να κόψεις την όποια επαφή όσο είναι νωρίς. Γιατί δεν ξέρεις ποτέ πώς θα μπορέσει να εξελιχθεί ο χαρακτήρας ενός αγενούς ανθρώπου.

4 τύποι ανδρών που στα ραντεβού φαίνονται τέλειοι, αλλά δεν είναι