4 τύποι ανδρών που στα ραντεβού φαίνονται τέλειοι, αλλά δεν είναι

4 τύποι ανδρών που στα ραντεβού φαίνονται τέλειοι, αλλά δεν είναι

Τουλάχιστον αν θες το ραντεβού να οδηγήσει σε μια σχέση με διάρκεια

Έχεις φτάσει σε εκείνο το σημείο των ραντεβού όπου νιώθεις ότι έχεις τη φοβερή δυνατότητα να προσελκύεις στη ζωή σου άνδρες με «απαγορευτική» προσωπικότητα;

Αυτοί οι άνδρες μοιάζουν πρακτικά τέλειοι όταν βγαίνεις το πρώτο ραντεβού και ερωτεύεσαι. Όχι πολύ αργότερα όμως, όταν αποφασίζεις να δεσμευτείς, αυτοί γίνονται φορτικοί, αυταρχικοί και πολλές φορές αγγίζουν τα όρια του ελέγχου. Ίσως, ακόμα, να γίνονται απόμακροι και αδιάφοροι.

Αν πραγματικά θες να ερωτευτείς και να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο ή σύζυγο, τότε απόφυγε τα ραντεβού με τους τέσσερις παρακάτω τύπους.

Εκείνος που λέει «Σ’ αγαπώ» πολύ γρήγορα

Έχει πολύ ρηχά συναισθήματα και σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους. Ένα από τα πράγματα που πιθανότατα σε προσελκύουν σε αυτόν είναι το πόσο γρήγορα λέει σ’ αγαπώ και θέλει να δεσμευτεί μαζί σου.

Μόλις μέσα σε λίγες εβδομάδες ραντεβού, θα είσαι «η αγάπη της ζωής του» και θα θέλει να είναι μαζί σου για πάντα. Θα σου κάνει πολλά δώρα, θα σου δίνει πολλές υποσχέσεις, ενώ θα έχεις και την αμέριστη προσοχή του. Θα είσαι κατασυγκινημένη από το πόσο γρήγορα προοδεύουν τα πράγματα, αλλά θα είσαι και πολύ κολακευμένη. Αυτό είναι προειδοποιητικό σημάδι, γιατί οι συνηθισμένοι νορμάλ άνθρωποι χρειάζονται χρόνο για να δημιουργήσουν μια σχέση. Ένας ισορροπημένος τύπος θα περιμένει να μάθει πρώτα πολλές πληροφορίες για σένα πριν σου υποσχεθεί οποιαδήποτε δέσμευση.

Καλό είναι να έχεις κατά νου ότι αυτοί οι τύποι ζουν σε ένα φανταστικό κόσμο όπου τίποτα δεν είναι πραγματικό. Έχει άκρως επιφανειακά συναισθήματα και τη μία είναι ερωτευμένος και την άλλη όχι, από καπρίτσιο. Πραγματικά, θα ξεκολλήσει από εσένα τόσο εύκολα όσο κόλλησε.

Ο ζηλιάρης και ελεγκτικός

Όταν θα ξεκινήσετε να βγαίνετε ραντεβού, πιθανότατα δε θα δεις καμιά ένδειξη του βάθους της ζήλιας του. Με τον καιρό, βέβαια, θα γίνει κτητικός, υπερπροστατευτικός, υπερβολικά ελεγκτικός και αυταρχικός.

Ο άνδρας σου θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε αποκόψει από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σου δίνει δύναμη, έτσι ώστε να σε ελέγχει καλύτερα. Θα ξεκινήσει δείχνοντάς σου πως οι φίλοι σου σού φέρονται «άσχημα» και πως η οικογένειά σου σε εκμεταλλεύεται. Θέλει να σε τραβήξει από αυτούς με σκοπό να αυξήσει τον έλεγχό του πάνω σου.

Για όλα ευθύνεται η ανασφάλειά του. Θα σε τσεκάρει συνεχώς και θα θέλει να ξέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεσαι και με ποιον.

Εκείνος που είναι πάντα απένταρος

Στα πρώτα ραντεβού, θα επιμένει να πληρώνει τα πάντα. Αυτό αποσκοπεί στο να σου δώσει μια λανθασμένη αίσθηση οικονομικής ασφάλειας. Σύντομα, θα αρχίσει να σε «αρμέγει». Μικρά προβλήματα μετρητών θα αρχίσουν να προκύπτουν, ενώ δεν θα αργήσεις να μετατραπείς στο προσωπικό του ATM.

Πολύ συχνά κυκλοφορεί με πιστωτική. Αυτό συμπληρώνεται από τη μαζική αίσθηση του να έχει πολλά προνόμια: ξοδεύει πολλά περισσότερα από όσα μπορεί. Μην ξεγελιέσαι από κάποιον που σε γεμίζει με άφθονα δώρα από την αρχή της σχέσης. Στο τέλος, καταλήγεις να πληρώνεις εσύ για κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά.

Το χειρότερο είναι ότι αυτός ο τύπος άνδρα, όχι μόνο θα σου ραγίσει την καρδιά, αλλά και το πορτοφόλι…

Ο κύριος «Εγώ, Εγώ, Εγώ!»

Αυτοί οι άνδρες είναι απίστευτα εγωπαθείς. Είναι απόλυτα μανιακοί με τον εαυτό τους και την εικόνα τους και τα πάντα έχουν να κάνουν με εκείνους και ποτέ με σένα.

Αυτός ο τύπος θα μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του αφήνοντάς σου λίγο χρόνο να μιλήσεις. Ο ρόλος σου είναι να τον κάνεις να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του και να μην τον κουράζεις με τις ποταπές λεπτομέρειες της ζωής σου. Φυσικά και έχει έλλειψη ενσυναίσθησης και δεν θα σταματήσει ούτε για ένα λεπτό να σε ρωτήσει πώς τυχόν σε επηρεάζουν εσένα οι πράξεις του. Το κερασάκι στη τούρτα είναι ότι θα σε κριτικάρει και μπορεί ακόμα και να σε ντροπιάσει μπροστά σε κόσμο.

Θα παρατηρήσεις αυτόν τον εγωκεντρισμό παντού. Θα είναι αγενής με τους σερβιτόρους ή θα προσπερνά άλλους οδηγούς στο δρόμο, γιατί πιστεύει ότι είναι το καλύτερο πράγμα που υπάρχει στο σύμπαν.

Αν βγαίνεις ξανά και ξανά ραντεβού με εγωιστές, ανώριμους και συναισθηματικά μη διαθέσιμους άνδρες, όπως τους παραπάνω, τότε τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν.

Πιθανότατα, έχεις συνηθίσει στο πρότυπο της σύγχυσης και της θλίψης που σχεδόν γίνεσαι κυνική απέναντι στην αγάπη. Πριν καταθέσεις τελείως τα όπλα, θα ήταν πιο σωστό να μάθεις να προφυλάσσεις την καρδιά σου όσον αφορά τους χαμηλής "ποιότητας" άνδρες που παρουσιάζουν τους παραπάνω απαγορευτικούς τύπους προσωπικότητας.

Δες ακόμα: 5 τύποι αντρών που εύχομαι να εξαφανιστούν το 2018

Πηγή: Your Tango Μετάφραση: Αργυρώ Ευθυμιοπούλου
featured image: Unsplash| Marvin Meyer
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.