Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο Pop Sugar, το kiss print, δηλαδή το αποτύπωμα ενός φιλιού, είναι μοναδικό και μπορεί να δείξει διάφορα πράγματα για εσένα. Από τα επίπεδα ενέργειάς σου, τα συναισθήματά σου και το τι συμβαίνει στη ζωή σου. Όλα αυτά φαίνεται να τα υποστηρίζει ένθερμα η lip και face reader, Beth Bongar.

Μια σύγχρονη εφαρμογή της κινέζικης “παράδοσης” του face reading μελετά το ποιο χρώμα κραγιόν επιλέγεις, το σχήμα του φιλιού σου πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί, το πόσο δυνατά φίλησες το χαρτί. Από αυτό μπορεί να καταλήξει στην παρούσα συναισθηματική σου κατάσταση, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου, αναλύοντάς τα. Σαν μια πιο εύκολη και εκείνης της στιγμής κρυστάλλινη μπάλα.

“Το κινέζικο face reading ξεκίνησε ως τέχνη των μαμάδων. Στην Κίνα, οι μαμάδες πίστευαν πως συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου αποτελούσαν δείκτες γονιμότητας για τις γυναίκες που ήταν διαθέσιμες για να τις παντρευτούν οι γιοί τους. Συγκεκριμένα, το σχήμα των χειλιών ήταν πολύ σημαντικό”.

Το ιδανικό σχήμα χειλιών; Αυτό δηλαδή που έδειχνε γονιμότητα ή επιτυχία; Ήταν τα χείλη με σχήμα διαμαντιού. “Τα τριγωνικά χείλη έδειχναν μια γυναίκα που της αρέσει να βοηθάει και να νοιάζεται τους άλλους. Τα τετράγωνα χείλη πάλι, μια πρακτική γυναίκα, ένα άτομο ωφέλιμο.

Η Beth ξεκαθάρισε το εξής: “Το αποτύπωμα του φιλιού σου δεν είναι η μοίρα σου, εκτός αν το κάνεις εσύ. Πάντα στο χέρι μας είναι το πώς θα εξελιχθεί η ζωή μας. Τα αποτυπώματα αλλάζουν και εξελίσσονται με τον καιρό.”

Αν έχεις χρόνο, διάθεση και την κατάλληλη παρέα, βάλε το αγαπημένο σου κραγιόν και φίλησε ένα κομμάτι χαρτί.

Ακόμα και το σχήμα του κραγιόν σου παίζει ρόλο

Δεν είναι μόνο το σχήμα του φιλιού σου, αλλά και η ένταση με την οποία εφαρμόζεις το κραγιόν έχει σημασία.

1| Αν η μύτη του κραγιόν σου έχει σχήμα C, τότε είσαι δημιουργική, πιστή, ρομαντική, ένας dreamer. Αγαπάς πολύ, καταλαβαίνεις τους άλλους και συγχωρείς”.

2| Η μύτη του κραγιόν σου είναι στρογγυλή; Είσαι οργανωμένη και τακτική. Κοινωνική, ζεστός άνθρωπος, ο τέλειος οικοδεσπότης.

3| Αν πάλι είναι μυτερή τότε είσαι άμεση. Λες τα πράγματα όπως είναι, κυνηγάς τους στόχους σου και οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Αντίστοιχα, αν κάνει μια καμπύλη πάνω πάνω, προτεραιότητά σου είναι η καριέρα σου και είσαι φιλόδοξη. Ακόμα και το κραγιόν σου είναι τέλειο!

4| Αν το κραγιόν σου είναι τελείως flat, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είσαι μια επαναστάτρια. Σου αρέσει να αψηφείς τους κανόνες και είσαι ατρόμητη σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Είσαι πάντα έτοιμη να βουτήξεις βαθιά και να δώσεις όλο σου τον εαυτό.

Και τώρα πάμε στα kiss prints

Σχήμα διαμαντιού

Το kiss print σου φανερώνει στοιχεία της προσωπικότητάς σου σύμφωνα με την κινέζικη παράδοση

Αυτό το σχήμα είναι δείγμα επιτυχίας. Πιο συγκεκριμένα δείχνει “ένα άτομο που είναι καλό στο να συζητάει και να εκφράζει τα επιχειρήματά σου. Ένα πιο λεπτό άνω χείλος και ένα πιο παχύ κάτω, δείχνει ότι θέλεις γύρω σου ανθρώπους αφοσιωμένους σε σένα. Επίσης είσαι ανεξάρτητη, αυτοδύναμη, ακολουθείς τα προσωπικά σου κίνητρα και για εσένα μετράει περισσότερο η σωματική ικανοποίηση από τη συναισθηματική αγάπη”.

Τετράγωνο

Το kiss print σου φανερώνει στοιχεία της προσωπικότητάς σου σύμφωνα με την κινέζικη παράδοση

Όπως είπαμε, σύμφωνα με την κινέζικη πρακτική είσαι πρακτικός άνθρωπος. Είσαι τυχερός άνθρωπος που βρίσκει την υγεία και την ευτυχία στους περισσότερους τομείς της ζωής του. Άνω και κάτω χείλος στο ίδιο μέγεθος σημαίνει αισιοδοξία, ευφυΐα, ικανότητα, περιέργεια για το άγνωστο, τιμιότητα, ειλικρίνεια και αντοχές. Κάποιες φορές μπορεί να σημαίνει και υπερβολικό συναίσθημα και απουσία λογικής κρίσης. Επίσης, το σεξ είναι πολύ σημαντικό για εσένα.

Τριγωνικό

Το τριγωνικό kiss print σημαίνει ότι από τη φύση σου σου αρέσει να βοηθάς, να οδηγείς τους άλλους στην επιτυχία και να τους δείχνεις τα δυνατά τους σημεία. Το στρογγυλό σχήμα δείχνει ότι δεν έχεις κρυφή ατζέντα και είσαι άτομο του στυλ “αυτό που βλέπεις, αυτό θα πάρεις”.

Ζαρωμένο σχήμα διαμαντιού

Το kiss print σου φανερώνει στοιχεία της προσωπικότητάς σου σύμφωνα με την κινέζικη παράδοση

Αυτό το kiss print που η Bongar περιγράφει στο Pop Sugar ως “ζαρωμένο” διαμάντι, δείχνει μια γυναίκα έξυπνη και τελειομανή. Είναι σίγουρη, αξιόπιστη και ευλογημένη με το ταλέντο να ελίσσεται και να ξέρει πώς να κάνει μια συζήτηση. Ξέρει να εντοπίζει και να καλλιεργεί το ταλέντο στην ίδια αλλά και στους άλλους. Αυτό στο οποίο δεν είναι καλή είναι η οικονομική διαχείριση.

Featured image: Brides