Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην τάση των μονοχρωματικών συνόλων. Ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια με τα γκρι σύνολα. Τώρα η Kendall Jenner μας έδωσε την έμπνευση για τα μπεζ outfits ή αλλιώς beigefits.

Φόρεσε το υπέροχο σύνολο της μία ηλιόλουστη μέρα, καθώς πήγαινε για μεσημεριανό με την τραγουδίστρια φίλη της Justine Skye στη Νέα Υόρκη. Η Kendall φόρεσε ένα μπεζ flare παντελόνι συνδυασμένο με ένα oversized jacket, ενώ από μέσα διακρίνεται το minimal λευκό t-shirt της. Για να ολοκληρώσει το look η Kendall το συνδύασε με ένα από τα μεγαλύτερα trends του χειμώνα: Κάτω από την ανοιχτή ‘καμπάνα’ του παντελονιού της, με επιρροές από τα 70’s να κάνουν αίσθηση, τις chunky Prada μπότες. Ο όγκος από τις μπότες και το δυναμικό στοιχείο τους δίνουν ένταση και δυναμισμό στο σύνολο και το κάνουν σύγχρονο και up-to-date. Όσο για τα υπόλοιπα αξεσουάρ φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά σε τετράγωνο σχήμα και πάλι σε μαύρο. Τα γυαλιά είναι απαραίτητα για αυτή την εποχή και ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος να δέσει την πινελιά του μαύρου στο σύνολο της, μαζί τα παπούτσια.

Η Kendall Jenner δημιούργησε την τάση των beigefits μέσα από μια εμφάνισή της
popsugar.com

Πώς να συνδυάσεις το μπεζ την άνοιξη

Street Style Rocks

Άνοιξε την ντουλάπα σου και βρες το αγαπημένο σου μπεζ παντελόνι. Στη συνέχεια, βρες τα πιο κοντινά μπεζ σε τζάκετ ή τοπ και δημιούργησε το καινούργιο σου σύνολο.

Μη φοβηθείς τα oversized. Στην περίπτωση όμως που τα επιλέξεις για να δώσεις σχήμα, φρόντισε να τονίζει στη μέση σου. Συνδύασέ το με λιτά και μίνιμαλ στοιχεία για να δώσεις μία 90s πινελιά.

Τι αξεσουάρ να συνδυάζονται με ένα μπεζ σύνολο;

Elle

Τα αξεσουάρ θα κάνουν τη διαφορά γι’ αυτό δώσε την προσοχή σου εκεί. Διάλεξε ένα ζευγάρι μπότες ή chunky sneakers. Και τα δύο αποτελούν ιδανική επιλογή όπως και μία belt bag ή μια τσάντα camera. Χρωματικά όσο είμαστε ακόμα στον Μάρτιο, τα μαύρα αξεσουάρ κάνουν τη μετάβαση από το χειμώνα πιο ομαλή σε συνδυασμό με τα μπεζ. Μπορείς όμως να επιλέξεις καφέ ή ταμπά για μια πιο classy εκδοχή ή να κινηθείς σε έντονες αντιθέσεις με χρωματιστά αξεσουάρ.

Η Κατερίνα Γιαννακάκη είναι personal Stylist και θα τη βρεις εδώ <<
featured image: Fidar News