Στο internet γίνεται ένας χαμός από κατοικίδια που τρώνε τα sex toys των κηδεμόνων τους. Κάθε φορά σκεφτόμαστε πως αυτό δε μπορεί να είναι δυνατόν, αλλά ο χαμός συνεχίζεται.

Αν ψάξεις στο Twitter φράσεις όπως “dog ate vibrator,”  “cat ate dildo,” και “dog ate butt plug”, θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται

Η κτηνίατρος Dr. Elizabeth Myers, που έχει δουλέψει και διδάξει σε κλινικές ζώων, υπολογίζει πως το 25% των κρουσμάτων που έχει διαχειριστεί από το 2003, αφορούν κατοικίδια που έφαγαν sex toys. Σύμφωνα με όσα λέει, στο Elle.com, έχει κάνει διάφορες εγχειρίσεις σε μικρά ζώα συντροφιάς για να αφαιρέσει από τα εντόσθιά τους κομμάτια σιλικόνης. Επιπλέον, έχει κάνει εξετάσεις σε γάτες για έκθεση σε τοξικότητα, μετά από το μάσιμα φθηνών παιχνιδιών, χρησιμοποιημένων προφυλακτικών. Έχει θεραπεύσει σκυλιά με εγκαύματα στα χείλη τους από δονητές που ήταν στην πρίζα.

Ας πούμε ότι σου έχει συμβεί. Τι μπορείς να κάνεις;

Ας ξεκινήσουμε από το να αποθηκεύεις τα sex toys σου στη συσκευασία φύλαξής τους. Πέραν αυτού, γιατί δεν εγγυάται την απόλυτη επιτυχία μιας και κάποιες συσκευασίες είναι εξίσου δελεαστικές για τους μικρούς μας φίλους, τοποθέτησε τα ράφια που είναι ψηλά. Αν έχεις γάτα και το ύψος δεν τη σταματάει, πάντα βάζε τα μέσα σε συρτάρι.

Επιπλέον, μην αγοράζεις στο κατοικίδιο σου παιχνίδια που μοιάζουν με… παιχνίδια για ενήλικες. Αν για παράδειγμα, αγοράζεις μακριά κόκαλα και αφήνεις τον σκύλο σου να τα δαγκώνει, είναι πιθανό να θεωρήσει παιχνίδι οτιδήποτε έχει αντίστοιχο μέγεθος και σχήμα.

Έχε στο μυαλό σου πως ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο το κατοικίδιο σου ασχολείται με τα sex toys σου, είναι η μυρωδιά σου. Σε αγαπάει, λατρεύει τη μυρωδιά σου και τα παιχνίδια σου μυρίζουν εσύ. Πλένε τα καλά και κρύβε τα σε σημεία που το κατοικίδιο σου δεν μπορεί να τα βρει.

via GIPHY

Ηθικό δίδαγμα: Κρύβε τα sex toys σου σε ασφαλή σημεία.

featured image: elle.com