Κάτι περισσότερο από φίλοι, κάτι λιγότεροι από σχέση

Κάτι περισσότερο από φίλοι, κάτι λιγότερο από σχέση

Γιατί είναι δύσκολο να ξεπεράσεις αυτές τις «σχεδόν» σχέσεις

Η κατάσταση "κάτι περισσότερο από φίλοι, κάτι λιγότεροι από σχέση" είναι σημείο των καιρών. Γνωρίζεις κάποιον, υπάρχει χημεία, χτίζεται οικειότητα, κάνετε σεξ. Υπάρχει πάθος, υπάρχει μοίρασμα σχέσης, αλλά κάτι λείπει. Δεν μπαίνετε όμως σε friendzone. Αυτές οι "σχεδόν" σχέσεις κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος, γιατί δεν γίνονται "εντελώς".

Παρ όλη τη μη ξεκάθαρη υπόστασή τους, αυτές οι σχέσεις ξεπερνιούνται δύσκολα και η ανάρρωση από αυτές περιλαμβάνει αρκετό πόνο και δάκρυα.

Δεν είσαι ποτέ σίγουρη ότι όντως τελείωσε

Έχουν υπάρξει ολόκληρες εβδομάδες που εκείνος εξαφανίστηκε και μετά επέστρεψε, πιο τρελός για σένα από ποτέ. Κάθε φορά που φεύγει, δεν είσαι σίγουρη αν θα πρέπει να τον ξεχάσεις ή να περιμένεις να ξαναγυρίσει σε σένα. Το να τον αγαπάς έχει βάλει σε παύση τη ζωή και το μυαλό σου και έχεις ξεχάσει τι πραγματικά θες εσύ. Δεν ξέρεις αν τελειώσατε οριστικά ή αν θα σου στείλει για να βγείτε το βράδυ.

Ήσασταν κάτι παραπάνω από εραστές, ήσασταν φίλοι

Έχεις βγει με ανθρώπους για τους οποίους ένιωθες πολύ λιγότερα πράγματα, δεν είχες τη χημεία που ανέπτυξες με εκείνον. Παρόλα αυτά, το πράγμα δεν έγινε ποτέ επίσημο, και το ότι τον έχασες σου έμαθε πώς είναι πραγματικά το heartbreak. Το να σου λείπει κάποιος με τον οποίο δεν ήσασταν ποτέ πραγματικά μαζί, είναι δύσκολο γιατί σε κάνει να αναρωτιέσαι αν έχεις αυτό το δικαίωμα. Επίσης, οι γύρω σου δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση γιατί δεν μπορούν να νιώσουν αυτή τη σύνδεση. Είσαι μόνη και απέναντι στον χωρισμό και απέναντι σε όλους όσους αμφισβητούν την έντασή του.

Έχεις μείνει με απορίες

Είναι δύσκολο να ξεπεράσεις κάποιον όταν δεν ξέρεις τον λόγο για τον οποίο έφυγε. Είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν δεν ξέρεις πώς ακριβώς ένιωθε για εσένα ούτως ή άλλως. Ήταν αμοιβαία τα αισθήματα; Μήπως η χημεία ήταν απλά στο κεφάλι σου; Είναι μια χαρά και χωρίς εσένα; Μήπως και εκείνος πονάει το ίδιο αυτή τη στιγμή;

Πότε τελειώνει στα αλήθεια το heartbreak;

Thought Catalog

Ποτέ δεν έζησες όσα φανταζόσουν

Σου φαίνεται άδικο το ότι έφυγε πριν προλάβεις να ζήσεις δίπλα του όσα ονειρευόσουν. Ίσως δεν πήγατε ποτέ διακοπές μαζί. Ή να μην καταφέρατε να κοιμηθείτε και να ξυπνήσετε μαζί. Όπως και να έχει, υπήρχαν πράγματα που ονειρευόσουν και δεν τα έκανες ποτέ μαζί του. Έτσι η κατάσταση έμεινε ανολοκλήρωτη στο κεφάλι σου. Και άφησε και εσένα ανολοκλήρωτη με έναν τρόπο.

Είσαι πεπεισμένη πως θα ήσασταν το τέλειο ζευγάρι

Γελούσατε πολύ, περνούσατε καλά, συζητούσατε για τα πάντα -ακόμα και βαθιά θέματα. Νιώθεις ότι σε καταλάβαινε όσο κανείς άλλος και ήθελε πραγματικά το καλύτερο για εσένα. Ήσουν στα καλύτερά σου όταν στέλνατε ατελείωτα μηνύματα, όταν βλέπατε μαζί ταινίες καθισμένοι δίπλα δίπλα στον καναπέ. Είσαι σίγουρη πως θα ήσασταν τέλεια μαζί και δε μπορείς να χωνέψεις ότι η σχέση σας δεν έγινε ποτέ επίσημη.

Κατά βάθος, δε θέλεις να προχωρήσεις

Κάνεις προσπάθειες να ξαναείσαι μαζί του, ενώ ξέρεις ότι πρέπει να προχωρήσεις. Είναι ο μόνος που θέλεις και δεν είσαι σε φάση να παρατήσεις κάτι στο οποίο επένδυσες. Θέλεις άλλη μια ευκαιρία, ακόμα και αν ξέρεις ότι είναι καταδικασμένη.

featured image: thoughtcatalog.com

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.