Έχεις σκεφτεί πόσες ώρες περνάς μπροστά από τον καθρέφτη; Μπορεί αυτό που βλέπεις να μην είναι πάντα ικανοποιητικό, αλλά δε μπορείς παρά να παραδεχτείς ότι ο καθρέφτης αποτελεί απαραίτητο αντικείμενο το σπιτιού. Μίνιμαλ ή μάξιμαλ, στρογγυλός ή ορθογώνιος, vintage ή μοντέρνος οι επιλογές είναι πολλές. Εξαρτάται από το πώς θέλεις εσύ να βλέπεις τον εαυτό σου.

Στρογγυλός

JULIE SOEFER

Οι στρογγυλοί καθρέφτες έχουν κάνει δυναμικό comeback και ο συνδυασμός τους με γεωμετρικές λεπτομέρειες στον υπόλοιπο χώρο θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το σχήμα τους. Αντίστοιχο αποτέλεσμα θα έχεις και αν το μπάνιο σου είναι λευκό και λούζεται από άπλετο φυσικό φως. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι αναλογίες. Για παράδειγμα, το μέγεθος του καθρέφτη να είναι ανάλογο με το μέγεθος του υπόλοιπου μπάνιου.

ALEXANDRA RIBAR

Διπλός

RIKKI SNYDER

Δυο καθρέπτες είναι καλύτεροι από έναν. Αυτό γιατί μπορούν δυο άνθρωποι ταυτόχρονα να χρησιμοποιούν το μπάνιο. Ιδανική ιδέα για ζευγάρια με το ίδιο πρόγραμμα καθημερινότητας. Το σχήμα εξαρτάται από το προσωπικό γούστο, αλλά η συμμετρία που δημιουργείται με τους δυο νιπτήρες είναι αυτό που λέμε #bathroomgoals.

RYAN GARVIN

Vintage

JORAIMA TROMP

Η τάση είναι “It is chic to antique”. Αν είσαι τυχερή και έχεις στην κατοχή σου έναν παλιό καθρέφτη, εκμεταλλεύσου τον. Κάνε mix and match παλιού και νέου και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Ένας παλιός καθρέφτης δίνει τη ζεστασιά και το coziness σε ένα λευκό μπάνιο ή ένα κατά τα άλλα κρύο μπάνιο.

FRANCIS AMIAND

Με σχήμα

AMY BARTLAM

Οβάλ, σε σχήμα σταγόνας, εξάγωνο: η ποικιλία σε σχήματα που μπορείς να βρεις στην αγορά είναι μεγάλη. Το μυστικό για να εντάξεις έναν πιο εναλλακτικό καθρέφτη στο μπάνιο σου είναι ο λεπτεπίλεπτος σχεδιασμός του, ο οποίος θα τον κάνει να φαίνεται πιο πολυτελής. Πρέπει να φροντίσεις να υπάρχει αρμονία στο υπόλοιπο μπάνιο γιατί διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι να επικρατεί σύγχυση στη διακόσμηση του χώρου.

RICARDO LABOUGLE
Δες ακόμα:
Ο σωστός τρόπος να περιποιηθείς τα φυτά σου τον χειμώνα
Το αντικείμενο που θα σε βοηθήσει να δώσεις rustic διάθεση στον χώρο σου
Βάλε χρώμα στον χώρο σου χωρίς να χρειαστεί να τον βάψεις