Θέλεις να δώσεις στο σπίτι σου την αίσθηση σπιτιού που βρίσκεται στην Ιταλική επαρχία; Απλά θέλεις να του δώσεις έναν πιο ζεστό χαρακτήρα ισορροπώντας το λίγο με τη σύγχρονη διακόσμηση που επικρατεί γενικότερα; Όπως και να έχει, ένα είναι το αντικείμενο το οποίο πρέπει να ψάξεις: καλάθια. Συγκεκριμένα, τα olive baskets. Μάλιστα, όσο πιο ταλαιπωρημένα και πολυκαιρισμένα φαίνονται (ή είναι) τόσο το καλύτερο.

Τα πλεονεκτήματά τους πέρα από τη rustic διάθεση που δίνουν στο χώρο, είναι ότι αποτελούν ιδανική λύση για αποθήκευση. Μπορείς να τοποθετήσεις μέσα από ξύλα για το τζάκι μέχρι κουβέρτες. Ταιριάζουν διακοσμητικά σε όλες τις εποχές του χρόνου. Επίσης, με την κατάλληλη επεξεργασία μπορείς να τα μετατρέψεις σε έπιπλα ή φωτιστικά.

Ακολουθεί η οπτική έμπνευση η οποία χρειάζεσαι για να πειστείς και ιδέες για το πώς να τα χρησιμοποιήσεις.

Βάζο

So Much Better With Age

Η ιδέα του να το χρησιμοποιήσεις σαν βάζο, βάζοντας μέσα αποξηραμένα λουλούδια είναι η πιο απλή και εύκολη λύση.

Φωτιστικό

At the Picket Fence

Το φωτιστικό αυτό ταιριάζει σε ένα παραδοσιακό, αλλά και σε ένα πιο σύγχρονα διακοσμημένο σπίτι. Στην τραπεζαρία, στο καθιστικό ή ακόμη και στο παιδικό δωμάτιο.

Victoria Pearson/HGTV

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Ιδανική προσθήκη για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αν θέλεις να δημιουργήσεις ζεστή και βουνίσια ατμόσφαιρα εντός ή και εκτός σπιτιού.

On Sutton Place
Sarah Joy Blog
Golden Boys and Me

Αποθηκευτικός χώρος

Εποχιακά είδη, κουβέρτες, πετσέτες, περιοδικά ή ότι άλλο χρειάζεται έναν χώρο για να αποθηκευτεί, μπορεί να μπει σε ένα καλάθι.

homesari.com
Δες ακόμα:
Κάνε το σπίτι σου να μυρίζει pumpkin pie αυτό το φθινόπωρο
Αυτά τα χρώματα πρέπει να εντάξεις στον χώρο σου αν αγαπάς το σκανδιναβικό στυλ
Αυτά τα χρώματα πρέπει να εντάξεις στον χώρο σου αν αγαπάς το σκανδιναβικό στυλ

featured image: storiesflow.com