Δεν πέρασε πολύς καιρός από εκείνη τη συνέντευξη του Keanu Reeves που τον κατέστησε για λίγο τον σωτήρα της ανθρωπότητας. Τότε κάθε website που σέβεται τον εαυτό του φρόντισε να αναφερθεί σε όσα ειπώθηκαν από τον ηθοποιό. Λίγες μέρες νωρίτερα, το όνομα του επανήλθε στις πρώτες ειδήσεις. Αυτή τη φορά, χάρη στη σύντροφό του, Alexandra Grant.

Oι φωτογραφίες από την κοινή τους εμφάνιση στo LACMA Event κυκλοφόρησαν περισσότερο από το ίδιο το event. Ξέραμε από παλιά ότι ο Keany Reeves δεν πολυμιλά για την προσωπική του ζωή. Και σίγουρα δεν είναι από εκείνους τους celebrities που τους κυνηγούν για να μάθουν με ποια μοιράζεται την ζωή του αυτή την περίοδο. Έτσι, ο ίδιος αποφάσισε να συστήσει στο κοινό την σύντροφο του.

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως πολλοί ήταν αυτοί που νόμιζαν ότι η Alexandra Grant ήταν η Helen Miren. Ασχολίαστο.

Η Alexandra Grant είναι μια καλλιτέχνις με βάση το Los Angeles. Στα 46 της χρόνια, ασχολείται κυρίως με έργα που συνδυάζουν τη γλώσσα με άλλες μορφές τέχνης. Έχει μάλιστα συνεργαστεί με τον Keanu Reeves, καθώς μαζί ξεκίνησαν τo X Artists’ Books. Eίναι εκείνη που επιμελήθηκε την εικονογράφηση στο βιβλίο του Keanu Reeves, Ode to Happiness. Έχει υπάρξει καθηγήτρια σε σχολές Καλών Τεχνών και έχει σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ, Taking Lena Home.

Αν κάτσουμε να ψάξουμε περισσότερο, θα ανακαλύψουμε σίγουρα και άλλα που συμπληρώνουν το εντυπωσιακό βιογραφικό της Alexandra Grant.

Δεν μπορούμε άλλωστε πια να απορούμε γιατί όλος ο κόσμος τις τελευταίες ημέρες ασχολείται τόσο μαζί της. Είχαμε καιρό να δούμε τον Keanu Reeves σε κοινή εμφάνιση με κάποια σύντροφό του και μάλιστα τόσο χαρούμενο. Ο ίδιος πριν από αρκετά χρόνια είχε χάσει την σύντροφό του, Jennifer Syme, σε τροχαίο ατύχημα. Μετά από αυτό πέρασε πολλές δυσκολίες με το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι όμως εδώ και όπως φαίνεται, αρκετά χαρούμενος πια.

Οι δυο τους μαζί είναι μια πολύ όμορφη εικόνα, κι ας κλαίνε κάποιες fans που έχασαν τον άντρα των ονείρων τους. Είναι σε καλά χέρια.

Featured Image: vox.com