Το dating και οι συνεχώς διαμορφώμενοι κανόνες γύρω από αυτό μας απασχολούν πολύ, μιας και οι σχέσεις γίνονται όλο και πιο challenging. Ας πάμε να δούμε τα dating tips που θα σε βοηθήσουν να σε βρει το φθινόπωρο plus one.

Επένδυσε στον εαυτό σου

Όσο πιο πολύ γνωρίζεις εσύ εσένα, τόσο πιο εύκολο κάνεις στους άλλους να σε γνωρίσουν. Το να ξέρεις τι θες, τι σου αρέσει και τι όχι, ποια χαρακτηριστικά μπορείς να ανεχτείς και ποια όχι, θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα βελτιώσει άμεσα το επίπεδο των σχέσεών σου με τους γύρω σου. Άκου την εσωτερική σου φωνή και φρόντισε να δίνεις σημασία σε ο τι σε απασχολεί, αντί να κρύβεις τα συναισθήματά σου κάτω από το χαλί.

Να είσαι απόλυτα ο εαυτός σου

Κατάσταση που σχετίζεται άμεσα και με το αμέσως προηγούμενο tip. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανούσιο στη διαδικασία μιας νέας γνωριμίας από το να υποδύεσαι κάτι που δεν είσαι, πιστεύοντας πως έτσι θα αρέσεις περισσότερο. Αυτή η πεποίθηση δείχνει πως δεν πιστεύεις καθόλου στον εαυτό σου και αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει σε παρεξηγήσεις,

Ένα βήμα τη φορά

Το να ξεκινήσεις να βγαίνεις με κάποιον μπορεί να γίνει μια απολαυστική εμπειρία αν μάθεις να χαίρεσαι το τώρα και δεν προτρέχεις. Θεώρησε τα πρώτα ραντεβού κατάλληλα για να τον γνωρίσεις και μη ξεκινήσεις τα σενάρια για το μέλλον. Σίγουρα αν περνάτε και οι δύο καλά και χαίρεστε ο ένας την παρέα του άλλου, όλο αυτό θα εξελιχθεί πολύ καλά, πάντα όμως στο σωστό timing.

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου

Αν κάτι δεν σου κολλάει, μην το αγνοήσεις. Το ίδιο συμβαίνει και αν όλοι ή όλα γύρω σου σου λένε πως εκείνος είναι κελεπούρι, αλλά εσύ δεν το νιώθεις καθόλου. Σε κάθε περίπτωση, μην καταπιέσεις τις επιθυμίες σου και προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστη από τις απόψεις των υπολοίπων.

Σκέψου με ανοιχτό μυαλό

Ο Mr. Right μπορεί να βρίσκεται έξω από το comfort zone σου. Όσο αρνείσαι να βγεις σε μέρη που δεν αποτελούν τα στέκια σου ή να συναναστραφείς με ανθρώπους έξω από την παρέα σου, χάνεις ίσως την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον πολύ ιδιαίτερο. Πες ναι σε περισσότερα πράγματα, ακόμη και αν αυτά σε κάνουν να νιώθεις έξω από τα νερά σου.

Μην προσκολλάσαι

Πολλές φορές όταν ξεκινάμε το dating με κάποιον που μας αρέσει πολύ, αυτός γίνεται όλο μας το σύμπαν και ξεχνάμε τους φίλους μας, τη δουλειά μας, τις αγαπημένες μας συνήθειες. Και αυτό, αν αρέσουμε και στον άλλο πολύ, είναι για λίγο καιρό εξαιρετικά ευχάριστο. Μέχρι που παύει να είναι sexy να είσαι μονίμως εκεί διαθέσιμη για εκείνον όποτε εκείνος σε αναζητήσει. Φρόντισε να διατηρήσεις τη ζωή σου πλήρη και ενδιαφέρουσα, για να κάνεις και τη σχέση σας καλύτερη.

Δες ακόμα: Οι λόγοι που κρατάς στη ζωή σου έναν πρώην
featured photo: unsplash.com