Αναφερόμαστε σε όλες εκείνες με τα διπλά D, τα τριπλά F και οποιαδήποτε άλλη που ταυτίζεται με τον όρο της ” προικισμένης”. Είναι σχεδόν καλοκαίρι και αυτό αμέσως ισούται με εποχή για φόρεμα. Ενώ οι περισσότερες γυναίκες απλά ρίχνουν ένα οποιοδήποτε πάνω τους και συνεχίζουν τη ζωούλα τους έτσι απλά, οι υπόλοιπες δεν το έχουν και τόσο εύκολο. Μεταξύ των uni-boobs και των strapless σουτιέν, υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος δυσκολιών που έρχεται μαζί με το προσόν του μεγάλου στήθους. Αλλά μην ανησυχείς άλλο, σου βρήκαμε τα πέντε καλύτερα στυλ φορεμάτων που θα κολακεύσουν και θα αναδείξουν το στήθος που σου έδωσε τόσο απλόχερα η μητέρα φύση.

Το κρουαζέ φόρεμα

Αγαπάμε τον τρόπο με τον οποίο αυτό το στυλ καθορίζει και χωρίζει τα κορίτσια και τραβάει το βλέμμα προς τα κάτω, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του μήκους. Αν νιώθεις ότι μπορεί να είναι λίγο  αποκαλυπτικό, ψάξε για κάποια με πιο φαρδιές τιράντες. Και όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, απλά φόρεσε ένα λευκό t-shirt από κάτω. 

Τα καλύτερα φορέματα αν έχεις μεγάλο στήθος
asos.com

Ένα διασκεδαστικό γεωμετρικό print με ή χωρίς μακριά μανίκια θα τραβήξουν τα βλέμματα οπουδήποτε, εκτός από εκεί.

Τα καλύτερα φορέματα αν έχεις μεγάλο στήθος
zara.com

Με ζώνη

Ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζεις κι εσύ είναι πως φορώντας ένα πιο φαρδύ φόρεμα -λόγω στήθους- αυτομάτως σε κάνει να φαίνεσαι και πιο γεμάτη. Αναζήτησε εκείνα που έχουν ήδη κάποια ζώνη ή αυτοσχεδίασε και πρόσθεσε τη δική σου.

Τα καλύτερα φορέματα αν έχεις μεγάλο στήθος
mango.com

Bonus πόντοι για το ψηλό neckline.

Τα καλύτερα φορέματα αν έχεις μεγάλο στήθος
jessakae.com

Fit & Flare

Αυτό το στυλ έχει σχεδιαστεί για να εξισορροπήσει την γραμμή σου.Ψάξτε λοιπόν για ένα φόρεμα που ‘στενεύει’ στο πάνω μισό και στη συνέχεια ανοίγει στο κάτω μέρος, για να εξομαλύνει τις αναλογίες σου. 

Αυτό το στυλ έχει σχεδιαστεί για να εξισορροπήσει την γραμμή σου.Ψάξτε λοιπόν για ένα φόρεμα που αδυνατίζει το πάνω μισό και στη συνέχεια ξεφυτρώνει στο κάτω μέρος, για να εξισορροπήσει τις αναλογίες σας. Αυτή η ηλιόλουστη επιλογή προσφέρει μια κολακευτική πλήρη φούστα, προσθέτοντας επίσης μια μικρή προσοχή επάνω στους ώμους σας. (Όλα σχετικά με την οδήγηση του ματιού αλλού.)
zara.com

Αυτή η η φωτεινή επιλογή έχει δύο καλά: το πρώτο, η flare κολακευτική φούστα και το δεύτερο ότι εστιάζει την προσοχή στην ωραία λεπτομέρεια των ώμων. Όλα σχετικά με το να οδηγήσεις το μάτι αλλού.

Τα καλύτερα φορέματα αν έχεις μεγάλο στήθος
nordstrom.com

Το shift φόρεμα

Όχι, δεν χρειάζεται να μοιάζεις με σακί με πατάτες φορώντας το συγκεκριμένο στυλ. Βρες το σωστό μέγεθος που θα ταιριάζει και θα κάθεται καλά στο δικό σου στήθος και  άφησέ το να πέφτει άνετα πάνω σου.

Τα καλύτερα φορέματα για μεγάλο στήθος
prettylittlething.com

Ιδανικό για το γραφείο, ωραίο print και εμπεριστατωμένα full coverage.

Τα καλύτερα φορέματα για μεγάλο στήθος
asos.com
Δες επίσης: το κορίτσι πίσω από το Style Me Curvy
featured image: manrepeller.com