Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι όλο και περισσότερα προσκλητήρια θα σου πέφτουν από τα χέρια. Είναι η εποχή που τα περισσότερα ζευγάρια προτιμούν να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Λίγο που είναι καλή εποχή να φορέσεις ότι θες, λίγο που μπορείς να κάνεις το πάρτυ χωρίς να υπολογίζεις χιόνια και βροχές μα κυρίως επειδή το καλοκαίρι το λευκό το νυφικί αναδεικνύει το μαύρισμα της νύφης.

Favim.com-7516

Μόλις μου έδωσα μια ωραιότατη πάσα για  το θέμα μου: Μη αναδείξεις το δικό σου μαύρισμα με λευκό φόρεμα σε γάμο άλλης. Ακόμα και αν η νύφη είναι κολλητή σου και τα είπατε τα συμφωνήσατε, εγώ θα σου πρότεινα να μη το βάλεις  το λευκό το φόρεμα. Βρες μια άλλη περίσταση.

Ακολουθούν και οι λοιποί κανόνες:

Do: Φτάσε στην ώρα σου.

Don’t: Μη φορέσεις κάτι πολύ κοντό ή πολύ στενό. Γενικά μη φορέσεις κάτι τόσο έντονο που να τραβάει περισσότερο την προσοχή από ότι το νυφικό. Φρόντισε το στυλ σου να ταιριάζει με το μέρος και την ώρα. Άλλο σε νησί, άλλο πρωί. Ναι;

Do: Όταν στο προσκλητήριο αναγράφεται η λέξη RSVP για κάποιο λόγο συμβαίνει. Αν έχεις σκοπό να αποδεχτείς την πρόσκληση είτε για το μυστήριο είτε για το πάρτυ φρόντισε να επιβεβαιώσεις την παρουσία σου έγκαιρα. Σχεδόν πάντα η θέση σου αφορά plus one. Πάρε μαζί σου τον/την συνοδό σου ή μια καλή φίλη ή καλό φίλο και ενημέρωσε τους για τα ονόματα του ζευγαριού τουλάχιστον ή διηγήσου την ιστορία της γνωριμίας τους (αν είναι ενδιαφέρουσα και αν είστε τόσο καλοί φίλοι και σου επιτρέπεται να μοιραστείς τέτοια πληροφορία) ώστε αν τύχει να βρεθούν κάποια στιγμή να μην υπάρξει αμηχανία.

Don’t: Μείνε συγκρατημένη στο φαγητό και κυρίως στο ποτό. Οι λόγοι ευνόητοι.

Do: Πάρε δώρο.

cake-dresses-girly-lorick-love-party-favim-com-45857

Don’t: Μη φλερτάρεις απροκάλυπτα. Αν και λέγεται πως οι ομορφότερες σχέσεις έχουν δημιουργηθεί στο πάρτυ ενός γάμου εσύ αν είσαι μόνη/ος μη αρχίσεις να ψάχνεις για την επόμενη σχέση σου. Εχεις πάει για άλλο λόγο εκεί.

Do: Παρόλα αυτά χαλάρωσε και γνώρισε νέους ανθρώπους. Είναι φίλοι των φίλων σου άρα και εν δυνάμει δικοί σου. Ενας άλλος μύθος λέει πως σε πάρτυ γάμων επίσης κλεινονται πολύ ωραίες συνεργασίες.

Dont: Οσα και αν ξέρεις για την νύφη ή τον γαμπρό ΜΗΝ πεις κανένα μυστικό τους όσο αστείο και αν σου φαίνεται εκείνη την στιγμή.

Do: Αν βαριέσαι να πας στον γάμο απλά μην πας. Κανείς δεν θέλει στον γάμο του μια/έναν κατσούφη. Μη καταπιέσεις τον εαυτό σου να το κάνεις. Πήγαινε στους γάμους αυτών που αγαπάς και χαίρεσαι πραγματικά με την ευτυχία τους.