3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις ένα juice cleanse

3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις ένα juice cleanse

Ένα how to που σου χρειάζεται!

Επειδή σε κάθε περίοδο της ζωής μας ψάχνουμε το κατάλληλο detox εμείς ήρθαμε να σου δώσουμε τις γνώσεις μας για ένα από τα πιο αγαπητά. Το γνωστό μας Juice Cleanse. Αν αποφάσισες πως αυτή είναι η κατάλληλη μέθοδος για να χάσεις τα περιττά κιλά, να αποτοξινωθείς, να καθαρίσεις τον οργανισμό σου και να αλλάξεις συνήθειες τότε πρέπει να διαβάσεις 3 πράγματα που οφείλεις να προσέξεις για να ξεκινήσεις σωστά.

3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις ένα juice cleanse

www.urbanpixxels.com

1.Μην πιστεύεις αυτά που λένε οι influencers

Τα περισσότερα cleanses τα οποία προτείνονται από γνωστές blogger αλλά και από sites στο internet τα περισσότερα περιέχουν ελάχιστες θερμίδες. Για αυτό το λόγο πολλές φορές έχουν παντελή έλλειψη απαραίτητων συστατικών που είναι σημαντικά για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Επειδή αυτό που κάνεις επηρεάζει άμεσα την υγεία σου, αν αποφάσισες να ακολουθήσεις το δρόμο "των χυμών" το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τη συμβουλή ενός ειδικού.

Δες ακόμη: 4 detox συστατικα που χρειαζεται να προσθεσεις στο νερο σου

2. Πολλές φορές τα αρνητικά αποτελέσματα είναι περισσότερα

Όπως ανέφερα και παραπάνω όταν από το καθημερινό διαιτολόγιο λείπουν μερικά απαραίτητα συστατικά, τότε αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στον οργανισμό. Έτσι, με αυτή τη διατροφή πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται ο μεταβολικός ρυθμός για να μπορεί να κρατήσει σταθερές τις λειτουργίες του οργανισμού. Συμπέρασμα; Μετά το τέλος του συγκεκριμένου detox τα κιλά που έχασες θα μπουν ξανά πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις ακρότητες στη διατροφή σου.

3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις ένα juice cleanse

www.thefoodclub.dk

3. Υπάρχει και ο υγιεινός τρόπος

Οι ειδικοί τονίζουν πως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις μια ισορροπημένη διατροφή είναι να περιορίσεις τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα πρόσθετα σάκχαρα αλλά και το αλκοόλ. Το επόμενο βήμα είναι, φυσικά, η αύξηση της ημερήσιας πρόσληψης νερού. Έτσι, συμπεραίνουμε ότι παρότι ένας φυσικός, οργανικός χυμός μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμος για τον οργανισμό, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να αντικαταστήσει τελείως το καθημερινό φαγητό και τα κανονικά σου γεύματα. Αφού λοιπόν συμφωνήσουμε σ αυτό κάνε ένα συνειδητοποιημένο πρόγραμμα αποτοξίνωσης όπως θα στο προτείνει ένας διατροφολόγος.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.