Ο καλύτερος τρόπος να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου, να αποβάλλεις τις τοξίνες και να ξεδιψάσεις με γευστικό τρόπο είναι να αρωματίσεις το νερό σου. Όσο καλοκαιριάζει και θες περισσότερο νερό τόσο πιο σωστή στιγμή είναι να μάθεις τις ιδιότητες των παρακάτω:

Λεμόνι: Ο χυμός λεμονιού βοηθάει να ενυδατώσεις αλλά και να ”καθαρίσεις” τον οργανισμό σου. Πρόσθεσε λεπτές φέτες ενός λεμονιού σε μια κανάτα με νερό ή στύψε μισό λεμόνι μέσα σε ένα μεγάλο ποτήρι νερό. Μέντα: Η μέντα δίνει την αίσθηση της γλυκύτητας, θα αρωματίσει το νερό σου και επιπλέον θα βοηθήσει σε θέματα δυσπεψίας. Αγγούρι: Το αγγούρι είναι σούπερ ενυδατικό και επιπλέον έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ginger: Η πικάντικη ρίζα καθαρίζει τον οργανισμό μας, δίνει ευχάριστη γεύση και υποστηρίζει το στομάχι σου να ξεπεράσει διάφορα μικροπροβλήματα. Βάλε μερικά καθαρισμένα κομμάτια στο νερό σου και μετά από μισή ώρα σούρωσε το σε μια κανάτα.

Μια τέλεια ιδέα είναι να ετοιμάσεις για το γραφείο ένα μπουκάλι με: 3-4 φέτες αγγούρι, τις φέτες από μισό λεμόνι και λίγα φύλλα μέντας.