Η συνέχεια της σειράς Search Party, έφτασε

Η συνέχεια της σειράς Search Party, έφτασε

To "Search Party" μια σειρά του TBS από τους Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers και Michael Showalter, η οποία επέστρεψε για δεύτερη χρονιά στις 19 Νοεμβρίου. Μια σειρά που αντικατοπτρίζει τα υπαρξιακά θέματα της γενιάς των 20-κάτι. Ή αν θέλεις να την ονομάσεις αλλιώς, μια μαύρη κωμωδία που σου προκαλεί ένα αμυδρό χαμόγελο. Η ηρωίδα Dory Sief την οποία υποδύεται η ηθοποιός Alia Shawkat προσπαθεί να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση ενός ατόμου και έτσι βυθίζεται ακόμη περισσότερο στη δική της ύπαρξη.

Το "Search Party" προσπαθεί αν σκιαγραφήσει τη ζωή των νέων, ελεύθερων ατόμων στη Νέα Υόρκη του σήμερα.

Η συνέχεια της σειράς Search Party, έφτασε

www.tbs.com/

Όπως είδαμε στη πρώτη σεζόν, η Dory μαθαίνει πως η πρώην συμφοιτήτρια της, Chantal, εξαφανίζεται. Η αναζήτησή της ξεκινάει αφού τη βλέπει τυχαία σε ένα εστιατόριο στην Chinatown, από το οποίο η Chental φεύγει αφήνοντας πίσω το βιβλίο της "Anna Karenina". Έτσι, η Dory μετατρέπεται σε μια detective για να γεμίσει τις κενές της ώρες. Ή για να το θέσουμε καλύτερα, την κενή της ζωή. Αυτό που δε γίνεται ακριβώς ξεκάθαρο στη συγκεκριμένη σειρά είναι εάν η ζωή της Dory είναι έτσι τον τελευταίο μόνο καιρό ή από πάντα. Φυσικά, υπάρχουν και λίγα άτομα με τα οποία η πρωταγωνίστρια συναναστρέφεται, ο Drew, o Eliot και η Portia. 

H δεύτερη σεζόν ξεκινάει με μία ταφή καθώς οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη αλλά και το πτώμα που άφησε πίσω η πρώτη σεζόν. Έτσι, αυτοί οι τέσσερις φίλοι οι οποίοι φαίνεται πως δεν έχουν κανένα κοινό είναι πλέον δεμένοι για πάντα με ένα κοινό μυστικό. Ακόμη, ο παθολογικός ψεύτης Eliot γίνεται για μια φορά χρήσιμος σε αυτή την αναζήτηση. Τι θα γίνει, λοιπόν, σε αυτή τη σειρά που μας προβλημάτισε με το έξυπνο χιούμορ της αλλά και με την επικαιρότητα την οποία κρύβει;

Δες ακόμη: Το ιδανικό κρασί για να πιεις απόψε βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά

1 reply

Trackbacks & Pingbacks


Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.