Οι συστάσεις είναι φανερό ότι έχουν γίνει, μπορεί όμως και ανατρέπει τους υπάρχοντες κανόνες προσθέτοντας κάθε σεζόν κάτι νέο στη γνωριμία με τη ντουλάπα σου. Το τζιν που φοράς όλη μέρα, τώρα θέλει να σου γνωρίσει τις παραλλαγές αλλά και νέες φόρμες του, που πριν λίγο καιρό δεν φανταζόσουν ότι θα δοκίμαζες.

Mom

Τα jeans που πρεπει να δοκιμασεις

Το ψηλόμεσο τζιν που φορούσε η μαμά σου τα 70s και 80s (ακόμα υπάρχει το Levi’s στη ντουλάπα), είναι σκληρό denim, cropped και σε γραμμή που όσο φτάνει στους αστραγάλους στενεύει, ενώ στο επάνω μέρος είναι baggy (χαρακτηριστικό της γυναικείας σιλουέτας εκείνης της εποχής). Αν θες να μιμηθείς τη δεκαετία που πρωτοφορέθηκε, συνδύασε με ένα κορμάκι ή of the shoulder t-shirt, πάντα φορεμένο από μέσα για να δείχνεις ψιλόλιγνη.

Vintage

Τα jeans που πρεπει να δοκιμασεις

Είναι εκείνο που πράγματι βρήκες σε ευκαιρία (ή second hand) σε κάποιο ταξίδι σε ένα ξεχασμένο μαγαζάκι. Η γραμμή του είναι ίσια, δεν εφαρμόζει στα πόδια σου και παραμένει τόσο ξεθωριασμένο, όσο η θύμισή σου γι αυτό. Αυτό το είδος τζιν ταιριάζει με άνετα μπλουζάκια ή χουχουλιάρικα πλεκτά.

Cropped-flare

Τα jeans που πρεπει να δοκιμασεις

Ενώ διάσημες fashionistas όπως η Alexa Chung ή η Alexandra Stedman το δοκιμάζουν όλο και πιο συχνά, μάθε ότι έχει παραγκωνίσει τα παντελόνια-καμπάνες που φορούσες τη περασμένη σεζόν και πλέον το φοράς με σακάκι και δερμάτινο μπουφάν με την ίδια ευκολία που το φοράς με ένα φανελάκι. Τα χαρακτηριστικά παπούτσια που ταιριάζουν είναι τα ψηλά μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, διακοσμημένα ή σε μεταλλικό χρώμα και mules.

Customised

Τα jeans που πρεπει να δοκιμασεις

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις μέρες για να βρεις το ιδανικό, αφού μπορείς να διακοσμήσεις με ο,τι θέλεις ένα δικό σου. Το trend αυτής της σεζόν έχει πολύ χρώμα και παίρνει τη μορφή μερικών πον πον στις άκρες, κρόσσια που έχουν φύγει από το ίδιο παντελόνι, patches με φράσεις ή σχέδια. Δημιουργώντας το ίδιο μία statement εμφάνιση, το υπόλοιπο ύφος κράτησέ το σιωπηλό, με t-shirts και sneakers.