Και η αλήθεια είναι ότι η Έφη Ανέστη σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή.

Γλυκιά, έξυπνη, δραστήρια.

Και είναι πολύ όμορφο όταν τέτοιοι άνθρωποι δημιουργούν και μεταφέρουν την ενέργεια, την αύρα τους αυτή, σε αντικείμενα τα οποία μπορείς να έχεις παρέα στην καθημερινότητά σου για να την οργανώνουν.

Τα ομορφα αισιοδοξα Beauty Diaries for Savoir Ville

Γιατί όσο να’ ναι ένα κάποιο πρόγραμμα χρειάζεται σε αυτή τη ζωή.

Και τα Beauty Diaries έχουν προκαλέσει αδιαμφισβήτητα ένα μοναδικό ΟΜΟΡΦΟΧΑΜΟ στο διαδίκτυο με δημιουργικές και παιχνιδιάρικες φράσεις ενώ θα σας κάνουν να τα αγαπήσετε τα γκρίζα πρωινά στο γραφείο, στη σχολή ή και στο σχολείο! Απευθύνονται σε μικρά και μεγαλύτερα παιδιά που κάνουν πράξη ό,τι κι αν σκέφτονται, και αποτελούνται από αισιόδοξα χρωματιστά notes και άκρως πρωτότυπα planners για τις πιο φωτεινές σκέψεις και ιδέες Σας.

Με σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια (μικρά αριστουργηματάκια ακόμα και τα barcodes) και προσφέροντας παράλληλα ένα καινοτόμο τρόπο οργάνωσης της ημέρας και του χρόνου σου (τσέκαρε οπωσδήποτε τα εβδομαδιαία Planners!) μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία Beauty Diaries, το δικό σου αγαπημένο, στα Public Stores με την υπογραφή της δημιουργού τους, της δημοσιογράφου και blogger, Έφης Ανέστη.

Τα ομορφα αισιοδοξα Beauty Diaries for Savoir Ville

Και επειδή στο Savoir Ville αγαπάμε να σας κάνουμε δώρα που θεωρούμε αξιόλογα, όχι ένας αλλά τρεις τυχεροί/ τυχερές θα κερδίσουν από ένα πακέτο με Notes, Planners, σελιδοδείκτες Beauty Diaries και όλα αυτά με ένα φανταστικό personalized packaging από την ίδια την Έφη Ανέστη #θα_ενθουσιαστείτε <3

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και να κάνετε share το κείμενο από το Facebook page του Savoir Ville μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στις 12.00 το μεσημέρι.

*Τα Beauty Diaries μπορείτε να τα αναζητήσετε στα παρακάτω καταστήματα Public: Σύνταγμα: Καραγεώργη Σερβίας 1, Γλυφάδα: Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη, Golden Hall: Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, Τhe Mall Athens: Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Athens Metro Mall: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος, Πειραιάς: Γρ. Λαμπράκη 152-154, Θεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos ΕΟ Θεσ/νίκης, Πυλαία, Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 33, Ιωάννινα: Πυρσινέλλα 4 & Γ. Μελανίδη, Λάρισα: Κούμα 6.

Νικήτριες: Anna Kaloforidou Agapi Kyriakopoulou και Venetia Mamouli Συγχαρητήρια!