Η Charlize Theron, το ένα και μοναδικό πρόσωπό του αρώματος J’Adore, πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στη διαφημιστική του καμπάνια. Δέκα χρόνια μετά είναι πλέον ώρα για ανανέωση με μια νέα καμπάνια για το θρυλικό άρωμα του οίκου Dior να εντυπωσιάζει. 

φωτο 1 (1)

H Charlize Theron που μοιάζει ακόμα πιο θελκτική και λαμπερή από τότε, αποτελεί την τέλεια επιλογή και για τη νέα καμπάνια του J’Adore. Ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο με την προηγούμενη, η νέα καμπάνια επικεντρώνεται στην εκθαμβωτική Charlize που είναι ντυμένη με ένα αέρινο φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες.

“Το μέλλον είναι χρυσό” μας λέει με την αισθαντική φωνή της.

φωτο 2

Στην Galerie des Glaces βρέθηκε η Charlize για τη νέα καμπάνια του J’Adore και εκεί μίλησε για το concept πίσω από αυτήν αλλά και το μέλλον. “Το μέλλον δεν είναι περισσότερη πολυτέλεια, περισσότερη αφθονία, αυτά θα υπάρχουν πάντα…γιατί δεν κοιτάμε απλά τον κόσμο;” δηλώνει η Charlize και μας βάζει σε σκέψεις σχετικά με την καμπάνια του αρώματος. Ως μια γυναίκα που έχει περάσει από πολλές διαφορετικές φάσεις ζωής η Charlize κοιτά το μέλλον με αυτοπεποίθηση, ενσαρκώνοντας τέλεια τη δυναμική, αισιόδοξη γυναίκα του J’Adore. “Πάντα θα υπάρχει η κίνηση προς τα εμπρός, προς το μέλλον. Όλοι βιώνουμε μια φυσική εξέλιξη στις ζωές μας και τα τελευταία 10 χρόνια υπήρχαν στιγμές-εφαλτήρια για κάτι νέο στη γυναίκα του J’Adore και εγώ, ως ηθοποιός και γυναίκα, είμαι ευτυχισμένη που είμαι μέρος αυτής της αλλαγής” δήλωσε η Charlize.