Τα περισσότερα ζευγάρια ακολουθούν πιστά το παραδοσιακό “μονοπάτι” για την οργάνωση του γάμου τους και δεν επιλέγουν κάτι διαφορετικό. Παρόλα αυτά, ένα ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο επέλεξε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης εντός ενός ενυδρείου την ημέρα που θα επισφράγιζε τον έρωτα του. Σίγουρα αυτό το παράδειγμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακραίο και εξεζητημένο, ωστόσο αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι πως η ημέρα του γάμου σου χρειάζεται να είναι σχεδιασμένη ακριβώς όπως εσύ την ονειρεύεσαι.

Αν, λοιπόν, είσαι νύφη και θες να κάνεις τη διαφορά, ξεφεύγοντας από τα συμβατικά, τότε λάβε υπόψη σου τα παρακάτω νυφικά αξεσουάρ για εκείνη την ημέρα.

Δαχτυλίδια με…”άρωμα” παρελθόντος

Τα vintage δαχτυλίδια αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή. Αν αυτό σου ακούγεται ενδιαφέρον, τότε μπορείς να προτιμήσεις ένα οικογενειακό κειμήλιο, υψηλής συναισθηματικής αξίας, ή πολύ απλά να κάνεις μια έρευνα σε ένα ανάλογο κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή σου. Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως πρόκειται για μια εξαιρετικά ρομαντική πινελιά και προσθέτουν αδιαμφισβήτητη γοητεία, καθώς είναι μοναδικά. Ορισμένα trends που μπορείς να λάβεις υπόψη είναι το art-deco, αλλά και τα δαχτυλίδια του 19ου αιώνα που προέρχονται από τη Ρωσία.

Τα γυαλιά σου

Αν φοράς γυαλιά, τότε μην απαλλαχθείς από αυτά επιλέγοντας να φορέσεις φακούς επαφής την ημέρα του γάμου σου. “Αγκάλιασε” το προσωπικό σου στυλ και διάλεξε ένα ζευγάρι που δεν φοράς στην καθημερινότητα σου, αναβαθμίζοντας το νυφικό σου look. Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις ένα έντονο χρώμα με ιδιαίτερα σχέδια και ασυνήθιστο σχήμα σκελετού από μια ανώνυμη ή επώνυμη εταιρία. Επένδυσε στη συγκεκριμένη αγορά και τροποποίησε την εμφάνιση σου ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα.

Τιάρα

Παραδοσιακά οι περισσότερες νύφες επιλέγουν να φορέσουν ένα πέπλο την ημέρα του γάμου τους. Ωστόσο, ένα αξεσουάρ, το οποίο ενδεχομένως να μην έχεις λάβει υπόψη είναι η τιάρα. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά στυλ, από τα οποία μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει και σου ταιριάζει καλύτερα. Άλλωστε, πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα. Γιατί να μην κάνεις τη διαφορά;

Headpieces

Τα headpieces αποτελούν μια ιδανική επιλογή, ώστε να δημιουργήσεις μια statement εμφάνιση τραβώντας όλα τα βλέμματα. Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ μπορούν να ολοκληρώσουν το νυφικό σου outfit προσδίδοντας μια πιο μοντέρνα ή παραδοσιακή πινελιά.

Συμπερασματικά, μπορείς να πειραματιστείς όσο εσύ επιθυμείς με αξεσουάρ διαφορετικών χρωμάτων, μεγεθών και υφασμάτων. Ας μην ξεχνάς, πως το ζητούμενο είναι να “λάμπεις” την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σου και να νιώθεις άνετα μέσα στο νυφικό σου. Επομένως, κάνε τη διαφορά και επέλεξε αυτό που σε εκφράζει περισσότερο και που εσύ θεωρείς πως θα τελειοποιήσει αυτή τη μοναδική εμφάνιση.

photos: www.yourcoffeebreak.co.uk