Αν δε θες για ακόμα ένα καλοκαίρι να αναλωθείς στις γνωστές επαναλήψεις της τηλεόρασης, έχουμε να σου προτείνουμε ξένες σειρές με χιούμορ, με πλοκή και δράση. Σειρές που θα σου κρατήσουν το ενδιαφέρον τα ζεστά βράδια του Αυγούστου.

EMPIRE

empire (Custom)

Η σειρά Empire αποτελεί ένα μουσικό δράμα με συνεχείς ανατροπές και δολοπλοκίες με απώτερο σκοπό την κατάκτηση του θρόνου της πιο ισχυρής hip-hop εταιρίας. Μια εταιρία που χτίστηκε ύστερα από την επί χρόνια επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών και έμελλε να γίνει μία αναμφισβήτα πετυχημένη hip hop μουσική αυτοκρατορία. Με την πρώτη season να έχει ολοκληρωθεί και περιμένοντας τη δεύτερη στις 23 Σεπτεμβρη να κάνει πρεμιέρα, οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές τόσο λόγω του πολύ δυνατου cast αλλά και των δημιουργών του

TRUE DETECTIVE

True-Detective (Custom)

Ένα αστυνομικό θρίλερ που καθήλωσε τόσο το αμερικανικό όσο και το ελληνικό κοινό αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό μέχρι το τέλος της πρώτης season, ήρθε πάλι με μία νέα υπόθεση και με νέους χαρακτήρες να μας ξετυλίξει μία πολύ σκοτεινή υπόθεση μυστηρίου. Όσοι δεν έχουν δει ακόμα το πρώτη σεζόν, τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Όπως η πρώτη σεζόν. έτσι και η δεύτερη που έχει αρχίσει να προβάλλεται (βρίσκεται στο 4 επεισόδιο) στην Αμερική, ξεκινά με λίγες πληροφορίες και χωρίς πολλές εξηγήσεις οι οποίες ξετυλίγονται στα μετέπειτα επεισόδια μέχρι τη κορύφωση- αποκάλυψη  του τελευταίου επεισοδίου. Και αυτή τη φορά το cast της σειράς είναι εξαιρετικό καθώς πρωταγονιστούν: Rachel McAdams, Colin Farrell, Vince Vaughn.

GRACELAND

graceland (Custom)

Η παρέα των 6 μυστικών πρακτόρων του FBI, της DEA και του ICE( τελωνείου και δίωξης ναρκωτικών) που ζουν σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι στη Καλιφόρνια, το οποίο κατάσχεσαν από ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών, έχουν φτάσει ήδη στη τρίτη σεζόν, η οποία ξεκίνησε 25 Ιούνη. Για τους λάτρεις των αστυνομικών σειρών, το Graceland αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση καθώς ξεχώρισε από τη πρώτη στιγμή λόγω των ταυτόχρονων ιστοριών που εξελίσσονται αλλά και τις έξυπνες ατάκες των πρωταγονιστών. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα και φέρει την υπογραφή του JeffEastin, δημιουργός και  της σειράς WhiteCollar.

Wayward Pines

Wayward Pines (Custom)

Η Wayward Pines αποτελεί μία πόλη μυστήριο και όχι αυτόν τον Παράδεισο που θέλει να παρουσιάσει στους επισκέπτες της. Σ’ αυτή τη πόλη θα βρεθεί ένας από τους καλύτερους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας στο Seattle ο Ethan Burke, καθώς η αποστολή του είναι να βρει δύο πράκτορες που αγνοούνται. Η σειρά, που αποτελείται από 10 επεισόδια και έχουν ήδη προβληθεί τα 8, είναι βασισμένη στο  best-seller μυθιστόρημα με τίτλο “Pines”. Το ρόλο του Ethan Burke παίζει ο Matt Dillon ενώ πλαισιώνεται από εξαιρετικούς ηθοποιούς  Juliette Lewis, Terrence Howard ( Empire), Toby Jones γνωστός από τη ταινία Capote.