Το καλοκαίρι είναι κανόνας να μην χρησιμοποιούμε τόσο συχνά πιστολάκι ή ισιωτική. Έτσι κι αλλιώς το φυσικό και ανέμελο look είναι προτιμότερο και ταιριάζει απόλυτα με αυτή την εποχή, επίσης η πολλή ζέστη που επικρατεί δεν βοηθάει στην χρήση τέτοιων συσκευών. Εκτός κι αν κάτσεις κάτω από A/C και παράλληλα φτιάχνεις μαλλιά. Τότε πάω πάσο και καλό κουράγιο.

Ωστόσο προφανώς υπάρχουν και εκείνες οι γυναίκες που δεν τα αποχωρίζονται ούτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Ειδικά όσες λατρεύουν τα ίσια μαλλιά. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, πριν σου πω το μυστικό για να συνεχίσεις να ισιώνεις τα μαλλιά χωρίς κόπο και ιδρώτα, θα σου προτείνω μερικά χτενίσματα που μπορείς να δοκιμάσεις.

Γι’αυτό δες τις ακόλουθες ιδέες.

straight

straight

straight

straight

straight

straight

Και τώρα πάμε στα καλά νέα. Ισιώνεις τα μαλλιά με προσοχή στο σπίτι, αλλά μόλις βγεις έξω η ζέστη τα χαλάει. Και επειδή σε όλα τα πράγματα υπάρχει λύση, το ίδιο συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση. Αν λοιπόν μετά την δουλειά έχεις κανονίσει ποτό και τα μαλλιά σου χρειάζονται μία ανανέωση, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις την Bellissima Magic Straight Brush. Είναι ιδανική για φυσικά ίσια ή κυματιστά και το πιο σημαντικό; Βάζει τέλος στο φριζάρισμα.

Πρόκειται για μία ηλεκτρική βούρτσα ισιώματος που κάνει τα μαλλιά ανάλαφρα, ίσια και λαμπερά. Οι θερμαινόμενες τρίχες στρώνουν τα μαλλιά χωρίς να τα καταστρέφουν, χάρη στην κεραμική επίστρωση Gloss Ceramic Coating που επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας κι εξασφαλίζει μια εξαιρετικά απαλή κίνηση της βούρτσας στα μαλλιά.

Αυτή η θαυματουργή βούρτσα μπορεί να γίνει δική σου, αρκεί να κάνεις ένα share από την σελίδα του Savoir Ville. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στις 12 το μεσημέρι.

belissima