Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σου, η Irina Shayk και ο Bradley Cooper χώρισαν τον Ιούνιο του 2019 μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Αρκετοί φανς του ειδυλλίου πίστεψαν πως το φημολογούμενο φλερτ του Cooper με τη Lady Gaga έπαιξε ρόλο σε αυτόν τον χωρισμό. Η ίδια η Gaga αναγκάστηκε να ξεκαθαρίσει πως η οικειότητά τους ήταν μέρος του promo του A Star Is Born. Τώρα η Irina Shayk έρχεται να ρίξει λίγο φως στα περί χωρισμού, ζωής μετά το διαζύγιο και single μητρότητας.

Στη συνέντευξή της για το cover story της British Vogue Μαρτίου, η Shayk αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για το διαζύγιό της με τον Cooper.

Το μοντέλο περιέγραψε την τυπική της συμπεριφορά στο τέλος μιας σχέσης και αυτή περιλαμβάνει κόψιμο κάθε επαφής αμέσως.

Οι Irina Shayk έκανε κάποιες αρκετά ανθρώπινες αποκαλύψεις για το διαζύγιό της με τον Bradley Cooper
The Fashion Spot

“Αν κάποιος έχει βγει από τη ζωή μου, έχει βγει από τη ζωή μου και πραγματικά κόβω κάθε σχέση”, δήλωσε στη Βρετανική Vogue. “Νομίζω  πως κάποιοι άνθρωποι φοβούνται πολύ αυτή την ψυχρότητα. Επίσης πιστεύω πως δεν ξέρουν πολλοί άνθρωποι πως κάτω από αυτό υπάρχει ένα καλό, γλυκό άτομο που κλαίει σε συνεντεύξεις”.

Το να κόψει κάθε επαφή με τον Cooper είναι αρκετά δύσκολο, αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν μια 3χρονη κόρη, τη Lea De Seine Shayk Cooper. Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται, δεν υπάρχει πικρία ανάμεσα στους δύο γονείς.Η Shayk εξηγεί πως άσχετα με το πόσο καλοί είναι δύο άνθρωποι, μαζί ίσως να μην είναι καλός συνδυασμός.

“Πιστεύω πως σε όλες τις καλές σχέσεις φέρνεις την καλύτερη και τη χειρότερη πλευρά σου – είναι απλά η φύση του ανθρώπου”, είπε. “Δύο τέλειοι άνθρωποι δεν είναι απαραίτητο πως κάνουν και ένα καλό ζευγάρι”.

Κάνοντας μια αναδρομή στην τετραετή σχέση της με τον ηθοποιό, η Shayk δήλωσε πως είναι ευγνώμων για το διάστημα που υπήρξαν μαζί. Καθώς και πως ο χωρισμός έχει προκαλέσει κάποιες προσωπικές δυσκολίες.

Πιστεύω  πως υπήρξαμε τυχεροί που βιώσαμε αυτό που είχαμε ο ένας με τον άλλο”, είπε. “Η ζωή χωρίς τον Bradley είναι νέο έδαφος. Είναι δύσκολο να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στο να είσαι single και στο να είσαι μαμά. Και μια γυναίκα που δουλεύει και βγάζει τα προς το ζην. Πίστεψε με, υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και σκέφτομαι: ‘Θεέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω, καταρρέω’.

Να συμφωνήσουμε ότι η όλη ειλικρίνεια της μας έκανε την αγαπήσουμε λίγο;

featured image: ET Canada