Μια νέα σειρά έρχεται στο Netflix, της οποίας το vibe θυμίζει δύο σειρές που έχουμε αγαπήσει πολύ. Για να το θέσουμε αλλιώς, αν το Stranger Things και το Sex Education είχαν παιδί, αυτό θα ήταν το I Am Not Okay With This.

Μια νέα σειρά που αφορά τα στάδια πριν την ενηλικίωση, με λίγα υπερφυσικά στοιχεία, ενώνει τους δύο αυτούς κόσμους στο Netflix τον επόμενο μήνα. Η σειρά θα φέρει στις οθόνες μας λίγη εφηβική ενέργεια σε συνδυασμό με λίγο μυστήριο.

Με τι έχει να κάνει το I Am Not Okay With This;

Βασισμένη στη νουβέλα του Charles Forsman, η νέα τηλεοπτική σειρά ακολουθεί την έφηβη Sydney (Sophia Lillis) όσο διαχειρίζεται την κλασική άβολη περίοδο του λυκείου. Η Sydney επίσης βιώνει δύσκολες οικογενειακές στιγμές. Νιώθοντας παράλληλα πράγματα για τον καλύτερο της φίλο. Δεν τα λες και λίγα όλα αυτά. Στο μεταξύ, ενώ η ζωή της έχει όλες αυτές τις εντάσεις, εκείνη πρέπει να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι έχει σούπερ δυνάμεις.

Ποιος περιλαμβάνει το cast της σειράς;

Στο τιμόνι της σειράς βρίσκεται ο σκηνοθέτης του The End of the F***ing World,  Jonathan Entwistle, καθώς και οι παραγωγοί του Stranger Things. Πέρα από τη Sophia Lillis, το cast της σειράς περιλαμβάνει: Wyatt Oleff, Sofia Bryant, Kathleen Rose Perkins, Aidan Wojyak-Hissong, and Richard Ellis, Zachary Williams.

Πού και πότε μπορούμε να δούμε το  I Am Not Okay With This;

Καλή ερώτηση! Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Φεβρουαρίου. Η σεζόν θα περιλαμβάνει επτά μισάωρα επεισόδια.

Υπάρχει trailer της σειρά;

Όχι ακόμα.

images: stylist.co.uk