Μετά το La Casa de Papel, ήταν θέμα χρόνο για να ξαναδούμε την Itziar Ituño, ή αλλιώς Lisboa, στις οθόνες μας. Αυτή τη φορά επιστρέφει με τη σειρά Intimacy, όπου υποδύεται την Malen, μία πολιτικό της οποίας η καριέρα βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας ενός sex tape με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Το Intimacy θίγει ένα από τα πιο συχνά σκάνδαλα της πολιτικής για το οποίο δεν μιλάμε αρκετά

“Νιώθω αμηχανία, αλλά δεν νιώθω ντροπή”. Αυτή είναι μία από τις πρώτες ατάκες που ακούγονται στο trailer του Intimacy. Η Malen βρίσκεται μπροστά από ένα πλήθος δημοσιογράφων που περιμένουν την ίδια να “λογοδοτήσει” για το sex tape της που διέρρευσε χωρίς τη συναίνεσή της. Η ίδια όντας ανερχόμενη πολιτικός βρίσκεται ξαφνικά στη μέση ενός σκανδάλου το οποίο έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις απ’αυτές που μπορεί να διαχειριστεί.

Η πλοκή της σειράς γίνεται πιο περίπλοκη όταν στο δρόμο της Malen βρίσκονται 4 γυναίκες, οι οποίες έχουν αντιμετωπίσει μία παρόμοια εμπειρία με τον πιο τραγικό τρόπο. Έτσι, προσπαθούν πλέον ενωμένες να δικαιωθούν μέσα σε έναν κόσμο που διαρκώς τις υποβιβάζει επειδή απλά είναι γυναίκες. Ωστόσο, όσο περνά ο καιρός η Malen αντιλαμβάνεται ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη και κάτι βαθύτερο συνδέει την δική της υπόθεση με αυτές τις γυναίκες.

Τα όρια μεταξύ προσωπικής ζωής και δημόσιας σφαίρας

Το Intimacy αναδεικνύει όλους τους τρόπους με τους οποίους η καριέρα μία γυναίκας και μάλιστα στην πολιτική, μπαίνει στο στόχαστρο εξαιτίας ενός τέτοιου σκανδάλου που αφορά την προσωπική ζωή της. Όποιος της το έκανε αυτό, φαίνεται ότι είχε σκοπό να καταστρέψει την πολιτική της άνοδο. Έως πότε όμως μπορεί να συγχέεται η προσωπική ζωή με την καριέρα;

Παράλληλα, η σειρά εξερευνά ορισμένες άλλες περιπτώσεις, άλλων γυναικών οι οποίες επίσης βρέθηκαν στο επίκεντρο τέτοιων περιπτώσεων, χωρίς όμως να διακυβεύεται η καριέρα τους. Ακόμη κι έτσι όμως, πολλές είναι εκείνες που δεν αντέχουν το βάρος αυτών των αποκαλύψεων και οι υποθέσεις τους καταλήγουν με τραγικό τρόπο.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 10 Ιουνίου.