Από τον τίτλο και το trailer της νέας ταινίας Infinite Storm, μπορείς να καταλάβεις πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία. Ο πιο πρόσφατος πρωταγωνιστικός ρόλος της Naomi Watts αποτελεί άλλη μία πρόκληση για την ίδια, καθώς χρειάστηκε να δοκιμάσει τις αντοχές της στα βουνά και τις χιονοθύελλες.

Το Infinite Storm αφορμάται από μία πραγματική ιστορία

Η Pam Bales είναι μία μητέρα, νοσοκόμα και αναρριχήτρια που είχε ξεκινήσει μία μέρα τις solo αναβάσεις σε βουνά, προσπαθώντας να ξαναβρει τον εαυτό της. Σε μία από αυτές τις πεζοπορίες στο βουνό, η Pam είχε προετοιμαστεί κατάλληλα, όντας έμπειρη αρκετά για να προβλέψει τον καιρό. Ωστόσο, αυτό που επρόκειτο να συμβεί ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη της. Όταν πια είχε διανύσει μεγάλη απόσταση και βρισκόταν σε υψηλό υψόμετρο συνειδητοποίησε πως η θύελλα που έρχεται θα ήταν πολύ πιο έντονη από αυτή που είχε προβλεφθεί.

Αποφάσισε λοιπόν αμέσως να ξεκινήσει την κατάβαση της, γιατί αργότερα αυτό θα ήταν δυσκολότερο και επικίνδυνο. Εκείνη τη στιγμή όμως εντόπισε τα ίχνη ενός άλλου ατόμου, που ήταν ίχνη από κανονικά παπούτσια, τύπου sneakers, κι όχι ορειβατικά. Αυτό την έκανε να ανησυχήσει ακόμη περισσότερο. Τότε ανακάλυψε και την παρουσία ενός άλλου ατόμου, που ήδη είχε αρχίσει να υποφέρει από υποθερμία υπό αυτές τις συνθήκες. Η Pam φρόντισε τον νεαρό άντρα, του φόρεσε στεγνά ρούχα και ξεκίνησε την κατάβαση μαζί του, που αποδείχτηκε ιδιαίτερα δύσκολη όταν πια η θύελλα τους είχε προλάβει.

Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία δύναμης και ανθρωπιάς

Η Pam συνειδητά έθεσε τη δική της ζωή σε κίνδυνο μέσα στη θύελλα ώστε να καταφέρει να σώσει τον νεαρό άντρα. Σήμερα, σχεδόν 10 χρόνια αργότερα, θα δει την ιστορία της να μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνίστρια τη Naomi Watts. H ίδια η Pam Bales, παραμένει μέχρι σήμερα αρκετά χαμηλών τόνων και εξακολουθεί να πιστεύει στην αγάπη και την ευγένεια που μπορούν οι άνθρωποι να δείχνουν μεταξύ τους. Τα αποτελέσματα αυτών φυσικά θα τα δούμε και στο τέλος της ταινίας.