Ο Wong Kar-Wai αναγκάστηκε να καθυστερήσει την παραγωγή της νέας του ταινίας, “Blossoms”, τον Φεβρουάριο, λόγω του ξεσπάσματος της πανδημίας του κορωνοϊού στην Κίνα. Ωστόσο, σύμφωνα με το Variety, το project θα ξαναμπεί σε μια τροχιά και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο. Στο μεταξύ, ο ίδιος το έχει παρουσιάσει ως sequel του “In the Mood for Love” αυξάνοντας την ανυπομονησία μας.

Τα γυρίσματα θα γίνονταν αρχικά σε εξωτερικό χώρο, αλλά μετά την πανδημία αποφασίστηκε πως είναι προτιμότερο να λάβουν χώρα σε studio, παρά στους δρόμους της Κίνας. Το studio βρίσκεται στην περιοχή Zhejiang

Να θυμίσουμε απλά πως το “In the Mood for Love” χρειάστηκε 15 μήνες γυρισμάτων, ενώ το 2046 γύρω στα πέντε χρόνια. Όσο μάλιστα ο Wong χρειάστηκε δεκαπέντε χρόνια για να σκεφτεί, να γράψει και να γυρίσει το ‘The Grandmaster’. Όχι, δε θα πρέπει να περιμένουμε ως τα βαθιά μας γεράματα για να δούμε το Blossoms. Σύμφωνα με το Variety, θα μπορούμε να το απολαύσουμε στα τέλη του 2021, με αρχές του 2022.

Αν στο μεταξύ δεν έχεις δει καν το “In the Mood for Love”, πρόσθεσε το στη watchlist σου. Είναι μια από τις πιο ατμοσφαιρικές ρομαντικές ταινίες των αρχών του 2000. Στην τελική δε μπορεί να μη θες να δεις πώς μια απιστία μπορεί να ενώσει τις ζωές δύο ανθρώπων που έχουν απατηθεί.

gif: The Daily Owl