Έχει ανακοινωθεί πως ο Luca Guadagnino θα σκηνοθετήσει το επερχόμενο remake του Scarface, το οποίο θα βασιστεί στο σενάριο των αδερφών Coen, που ούτως ή άλλως έχουν εμπλακεί θερμά στο project τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο σκηνοθέτης των Suspiria και Call Me By Your Name θα αναλάβει την αγαπημένη των περισσότερων σινεφίλ γκανγκστερική ιστορία. Και εμείς είμαστε κάτι περισσότερο από ανυπόμονες να ακούσουμε κλασικές αγαπημένες πλέον ατάκες της ταινίας

The Art of Manliness

Το remake θα πατάει τόσο στην εκδοχή του 1983 του Brian De Palma όσο και σε εκείνη του 1932. Όπως ειπώθηκε στο Variety: Θα είναι “μια αναπαράσταση της βασικής ιστορίας μεταναστών που διηγείται τόσο στις ταινίες του 1932 όσο και του 1983″.

Στο μεταξύ, ο Guadagnino έχει αρκετά χρόνια μπροστά του μέχρι να φτάσει στον τελικό στόχο, μιας και πρόσφατα βρήκε σεναριογράφο για τη μεταφορά του Lord of the Flies στη μεγάλη οθόνη. Παράλληλα, επιβεβαίωσε το sequel του Call Me By Your Name με τους Timothée Chalamet και Armie Hammer στους ρόλους των Elio και Oliver και αυτή τη φορά. Μάλιστα ο ίδιος σε συνέντευξή του δήλωσε πως δε σκέφτηκε ούτε λεπτό άλλους ηθοποιούς για αυτό το project. Φαίνεται τους έχει συνδέσει με το love story αυτό όσο και εμείς.

featured image: CinemaBlend