Είσαι ερωτευμένη, αλλά σε καραντίνα; Λογικά σου λείπει o άνθρωπος σου και μετά βίας κρατιέσαι να μην σπάσεις το #μενουμεσπιτι για να πας να τον βρεις. Μη φρικάρεις, υπάρχουν ιδέες για ραντεβού χωρίς να ρισκάρεις την υγεία κανενός.

Κανονίστε να φάτε πρωινό και να πιείτε καφέ στο FaceTime

Το FaceTime και γενικότερα οι βίντεο κλήσεις θα γίνουν το καινούργιο τηλέφωνο, παιδιά. Αν λοιπόν είσαι σε σχέση, κανόνισε με τον σύντροφό σου να κάνετε βιντεο κληση τρώγοντας μαζί το πρωινό σας και απολαμβάνοντας τον καφέ σας.

Movie night

Είτε κατεβάζοντας την ίδια ταινία, είτε κάνοντας streaming στο Netflix μπορείτε εσύ και ο φίλος σου να παρακολουθήσετε την ίδια ταινία, σχεδόν σαν να είστε μαζί. Προφανώς μπορείτε να ανταλλάσσετε σχόλια με μηνύματα.

Binge Watching

Αν νοσταλγείς τις εποχές που έκανες binge-watching χωρίς τύψεις, η καραντίνα είναι το ιδανικό timing να θυμηθείς αυτή την παλιά, αγαπημένη σου συνήθεια. Στο μεταξύ, μπορείς να πάρεις και τον φίλο σου μαζί σου σε όλο αυτό. Ναι, θα βλέπετε τα ίδια επεισόδια, την ίδια στιγμή.

Παιχνίδι στο κινητό

Ακόμα και μαζί να ήσασταν σε καραντίνα, το πιο πιθανό είναι πως θα καταλήγατε να παίζετε κάποιο παιχνίδι στο κινητό. Ευτυχώς αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε και από απόσταση.

Παιχνίδι ερωτήσεων

Για ακόμα μια φορά το FaceTime θα σας φανεί χρήσιμο. Παίξτε ένα παιχνίδι ερωτήσεων με τον φίλο σου και φροντίστε οι ερωτήσεις να είναι αρκετά προκλητικές. Μας ευχαριστείτε αργότερα.

‘Θάρρος ή αλήθεια’ ή ‘Never Have I Ever’

Ανοίξτε το FaceTime για ακόμα μια φορά, βάλτε ο καθένας από ένα ποτό και παίξτε Θάρρος ή Αλήθεια. ΟΚ, μπορείτε να παίξετε και Never Have I Ever, αλλά είναι σίγουρο πως θα μεθύσετε και αυτό δεν το προτείνουμε.

Μαγειρέψτε μαζί

Η δυνατότητα της βίντεο κλήσεις σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πράγματα παράλληλα, νιώθοντας σχεδόν σαν να είστε μαζί. Γιατί λοιπόν να μην πιείτε από ένα ποτήρι κρασί, μαγειρεύοντας παράλληλα μια συνταγή που να λατρεύετε και οι δύο;

featured image: Elite Daily