Όταν είσαι με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα, η πρώτη επιλογή για έξοδο είναι είτε για φαγητό είτε για καφέ. Ήρθε η ώρα να γίνουμε πιο δημιουργικοί με το πώς περνάμε το χρόνο μας, αυτό θα είναι και μία ευκαιρία για να αναθερμάνουμε κάθε είδους σχέση. Αν πάντα οι έξοδοι που κάνετε έχουν να κάνουν με το φαγητό, δεν είναι τίποτα πάρα μία ρουτίνα. Επιπλέον, το να βγαίνεις έξω μπορεί να είναι ανθυγιεινό και δαπανηρό. 

Την επόμενη φορά που θα κανονίσεις έξοδο με φίλους, δοκίμασε κάτι διαφορετικό. Σκέψου κάτι πρωτότυπο για να περάσεις χρόνο με αυτούς που αγαπάς.

Πάτε για πεζοπορία

Μπορεί να είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά είναι το ακριβώς αντίθετο από το να βγεις για φαγητό. Είναι πολλά μέρη που μπορείς να ανακαλύψεις είτε μέσα στη πόλη είτε κάπου γύρω. Κάντε ένα πικνίκ ένα απόγευμα, νοικιάστε ποδήλατα και ζήστε μία μικρή περιπέτεια. 

Γίνετε τουρίστες στην πόλη σας

Για τι είναι γνωστή η πόλη σου; Ποια ήταν η τελευταία φορά που επισκέφτηκες ένα μνημείο ή ένα μουσείο; Ακόμα κι αν έχεις ζήσει για αρκετό καιρό σε ένα μέρος, πάντα υπάρχουν καινούργια πράγματα που μπορείς να ανακαλύψεις. Ρίξτε μία ματιά σε έναν ταξιδιωτικό οδηγό και πηγαίνετε κάπου που δεν έχετε πάει ξανά. 

Δημιουργείστε κάτι καινούργιο

Ένας καμβάς και λίγα χρώματα είναι η κατάλληλη θεραπεία. Δεν έχει να κάνει με κάποιο ταλέντο στη ζωγραφική, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε διάθεση για γέλιο. Στη χειρότερη, θα σου μείνει μία ανάμνηση του πόσο καλά περάσατε. 

Κανονίστε το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν 

Τι πιο διασκεδαστικό από ένα ταξίδι όταν υπάρχει η κατάλληλη παρέα; Ρίξτε μία ματιά σε καταλύματα και σε όλα εκείνα που μπορείτε να κάνετε σε κάθε προορισμό. 

Μάθετε κάτι καινούργιο μαζί

Υπάρχουν πολλά σεμινάρια που μπορείτε να παρακολουθήσετε και πολλά από αυτά είναι και δωρεάν. Πολλά από αυτά τα σεμινάρια μπορεί να έχουν να κάνουν με γυμναστική, όπως aerial yoga ή και αγγειοπλαστική. Μπορεί τελικά να ανακαλύψεις και το αγαπημένο σου χόμπι. 

Κάνετε κάτι εθελοντικό

Αντί για να βγείτε για φαγητό, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εθελοντικά και να συνδυάσετε τη διασκέδαση και τη βοήθεια. Βρείτε κάτι που ταιριάζει σε όλους.

Βρείτε έναν τοπικό καλλιτέχνη 

Υπάρχουν τόσες πολλές μορφές τέχνης. Η μουσική, η ζωγραφική ή ο χορός. Οι επιλογές είναι άπειρες. Πηγαίνετε στο live μιας καινούργιας μπάντας. Βρείτε μία γκαλερί κάποιου τοπικού ζωγράφου. Πηγαίνετε σε ένα stand up comedy. Κάντε κάτι που μόνος του δεν θα έκανε κανείς από τους δύο και θα δείτε ότι θα αξίζει τα λεφτά του.