Όταν ψάχνεις για έμπνευση για το πως θα αλλάξεις κάτι στη διακόσμηση του σπιτιού σου πάντα στρέφεσαι στα αγαπημένα Instagram και Pinterest. Eκεί ανακαλύπτεις όλες τις νέες τάσεις για να δοκιμάσεις και εσύ στον χώρο σου. Και η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να προχωρήσεις σε μεγάλες αλλαγές για να αλλάξεις τον χώρο σου. Αρκούν πολύ μικρά πράγματα για να ανανεωθεί εύκολα και γρήγορα!

Μία από τις τελευταίες τάσεις που κυριαρχεί στο Instagram όσον αφορά τη διακόσμηση είναι το να δημιουργείς ένα σημείο στον τοίχο σου που να τραβάει την προσοχή. Αυτό που σου προτείνουν είναι αντί να τον βάψεις ολόκληρο με το ίδιο χρώμα, να χρησιμοποιήσεις μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να κάνεις τους τοίχους σου πιο εντυπωσιακούς.

Color block

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nataja (@my_homeandfamily)

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσεις ενδιαφέρον στον τοίχο σου χωρίς όμως να είναι κάτι τόσο έντονο και περίπλοκο.

Έμφαση στις γωνίες

Αυτό το παστέλ κίτρινο στη γωνία έρχεται σε τέλεια αντίθεση με το φωτεινό πράσινο των φυτών εσωτερικού χώρου. Σωστά;

Μισό – μισό

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan (@meganrosemurray)

Όταν θες να συνδυάσεις το χρώμα των επίπλων σου με το χρώμα του τοίχου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην βάψεις όλο τον τοίχο. αλλά τον μισό.

Βούλες

Αν σου αρέσουν οι βούλες αλλά είσαι και φαν των σκυλιών της Δαλματίας τότε αυτή η ιδέα είναι η ιδανική για εσένα. Μπορείς είτε να το κάνεις με χρώμα είτε να τοποθετήσεις ταπετσαρία.

Μια σκοτεινή πλευρά

Αγαπάμε τον συνδυασμό του λευκού με το μπλέ σκούρο. Αυτό όμως που δίνει τον χαρακτήρα και την πιο σύγχρονη ατμόσφαιρα σε αυτόν τον τοίχο είναι ο συνδυασμός τους με το χρυσό.

Σαν πίνακας

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah (@houghton_no5)

Όχι μόνο δημιουργείς ένα έργο τέχνης με αυτόν τον τρόπο αλλά ταυτόχρονα πλαισιώνεις και τα έπιπλα σου φτιάχνοντας ένα γεωμετρικό αποτέλεσμα.

Αψίδα

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nabiilabee (@nabiilabeehome)

Άλλος ένας εύκολος τρόπος να κάνεις τον χώρο σου εντυπωσιακό. Είναι ένα αποτέλεσμα που κάνει τον τοίχο να δείχνει σαν να υπάρχει μια πραγματική καμάρα εκεί!

featured photo: @juanrojas