Εάν είσαι αρκετά τυχερή ώστε να έχεις ένα μεγάλο μπαλκόνι σε διαμέρισμα στην πόλη, τότε ξέρεις ότι αυτό αποτελεί το όνειρο πολλών. Τα περισσότερα διαμερίσματα έχουν μπαλκόνι σε μέγεθος που χωράει μόνο ένα μικρό τραπέζι και οριακά δύο καρέκλες. Το μικρό μέγεθος του μπαλκονιού σου δεν θα πρέπει όμως να σε προβληματίζει όσον αφορά τη διακόσμησή του. Υπάρχουν δεκάδες ιδέες για να πάρεις έμπνευση και να δημιουργήσεις το μπαλκόνι των ονείρων σου.

Χαλί

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jest Cafe Blog (@mila_jestcafe)

Ένα πολύχρωμο χαλί μπορεί σίγουρα να μεταμορφώσει τον εξωτερικό χώρο σου σε μια όαση για το καλοκαίρι. Συν ότι θα μπορείς επιτέλους να περπατάς ξυπόλυτη και στο μπαλκόνι σου!

Φυτά και λουλούδια

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DesignsToEnjoy (@designstoenjoy)

Το ότι έχεις μικρό μπαλκόνι δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως δεν μπορείς να το κάνεις έναν πράσινο παράδεισο. Η καλύτερη λύση για το μικρό μπαλκόνι σου είναι να χρησιμοποιήσεις ζαρντινιέρες ή οποιεσδήποτε γλάστρες μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο.

Ρομαντική γωνία

Όχι, τα φωτάκια στο μπαλκόνι δεν είναι μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων. Μπορείς να τοποθετήσεις λαμπάκια ή φωτάκια σε κάθε μέγεθος όλο το χρόνο. Θα δώσουν περισσότερο στιλ στον χώρο σου, και σίγουρα θα τον κάνουν πιο ρομαντικό.

Μικρός, γωνιακός καναπές

Εάν δεν σε ενδιαφέρει τόσο να γεμίσεις το μπαλκόνι σου με διακοσμητικά και λουλούδια, και θέλεις περισσότερο ένα χώρο για να χαλαρώνεις μπορείς να τοποθετήσεις έναν μικρό γωνιακό καναπέ για να αξιοποιήσεις όλη τη γωνία.

Ράφια

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I Plant Even (@iplanteven)

Ένας από τους τρόπους για να αυξήσεις οποιοδήποτε χώρο είναι τα ράφια. Αυτό ισχύει και για το μπαλκόνι σου!

Μπαλκόνι – Μπαρ

Όταν δεν έχεις χώρο για μεγαλύτερο τραπεζάκι στο μπαλκόνι σου αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα κρεμαστό από τα κάγκελα (που θα ανοίγει και θα κλείνει) ή έναν πάγκο, όπως η μπάρα στα μπαρ!

featured photo: @dinaspencer